Life

Gina Pistol, între Instagram și realitate. Cum arată, de fapt, prezentatoarea TV

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum arată atunci când nu apare în lumina reflectoarelor. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite este cu totul altă persoană.
28.07.2022 | 22:40
Gina Pistol intre Instagram si realitate Cum arata de fapt prezentatoarea TV
Gina Pistol, imagini din viața de zi cu zi. Cum arată blondina în realitate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta este mereu impecabilă pe micile ecrane, însă în viața de zi cu zi renunță la hainele extravagante și la produsele de înfrumusețare. Blondina a postat o filmare în care nu este machiată și poate fi confundată cu o persoană normală.

Gina Pistol, imagini din viața de zi cu zi. Cum arată blondina în realitate

Gina Pistol este una dintre multele vedete românești care a distribuit fotografii demne de Instagram de-a lungul anilor, dar acum le arată internauților cum este, de fapt, în realitate. Moderatoarea de la Antena 1 este foarte simplă.

ADVERTISEMENT

„Eu pe Instagram vs (cealaltă) eu în viața de zi cu zi. ”, a scris iubita lui Smiley, pe Instagram, legat de o filmare de la Chefi la cuțite, în care este scoasă din cutie.

„Aceeași, dar totuși diferită”, a completat blondina în dreptul postării în care apare îmbrăcată cu haine normale, fără machiaj, dar cu același zâmbet larg.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea știe cum să-și păstreze energia pozitivă, ascultând muzică de calitate încă de la primele ore ale dimineții. Iubita artistului Smiley are o rutină de la care nu se abate și pe care o respectă de ani de zile.

Gina Pistol, imagini
Gina Pistol, pe social media și în viața reală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Gina Pistol, slăbire spectaculoasă după nașterea fiicei sale

Gina Pistol și-a revenit spectaculos după nașterea fiicei sale și a lui Smiley. Fosta vedetă Playboy a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, s-a confruntat cu celulita și cu numeroase schimbări, dar în cele din urmă a revenit la forma de invidiat de dinainte.

ADVERTISEMENT

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere.

Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii.

ADVERTISEMENT

E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces”, spunea blondina în urmă cu ceva timp, notează spectacola.ro.

ADVERTISEMENT