ADVERTISEMENT
Life

Gina Pistol, ipostaza care i-a cucerit pe fani. Cum s-a fotografiat iubita lui Smiley

Gina Pistol s-a lăsat fotografiată într-o ipostază care i-a cucerit pe fanii de pe Instagram.
Autor: Andreea Stanaringa | 20.05.2021 | 09:17
Gina Pistol, ipostaza care i-a cucerit pe fani. Cum s-a fotografiat iubita lui Smiley
Gina Pistol, ipostaza care i-a cucerit pe fani. Cum s-a fotografiat iubita lui Smiley. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol i-a cucerit pe fani cu ultima fotografie postată pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a pozat în natură, fiind mai naturală ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au lăsat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii pe contul de Instagram, remarcând atât cadrul în care a fost făcută imaginea, cât și frumusețea naturală a blondinei.

Gina Pistol, ipostaza care i-a cucerit pe fani. Cum s-a fotografiat iubita lui Smiley

Gina Pistol a devenit mămică la începutul lunii martie, iar de atunci se bucură de clipele petrecute alături de fetița ei și a lui Smiley. Vedeta a postat o imagine de senzație pe rețelele sociale, primind numai laude din partea urmăritorilor.

Cu zâmbetul pe buze și îmbrăcată lejer, Gina Pistol s-a lăsat fotografiată în natură, departe de oraș. Internauții au fost cuceriți de frumusețea naturală a proaspetei mămici, fără pic de machiaj pe față.

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns peste 28.000 de aprecieri, Gina Pistol fiind și o persoană foarte activă în mediul online.

„Cum pot fi mămicile atât de frumoase???? Pentru că sunt fericite”, „Emani bunătate și energie bună. Tot binele din lume vă doresc”, „Ești foarte frumoasă”, „Ești superbă, dragă Gina”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Unii dintre internauți deja sunt dornici să o revadă pe micile ecrane și nu concep un noi sezon Asia Express fără ea. „Ohh, ce dor mi-i să te văd pe micile ecrane! Esti cea mai bună prezentatoare”, „Ce ne facem noi fără tine la Asia Express ? Sănătate multă la micuță”, au mai scris fanii.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol
Gina Pistol, aprecieri din partea fanilor. Sursa foto Instagram/ Colaj: Fanatik

Gina Pistol, înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la Asia Express în acest sezon, care va fi prezentat de Irina Fodor. Iubita lui Smiley are o fetiță de două luni, așa că nu poate lipsi de acasă prea mult.

Blondina este încântată că soția lui Răzvan Fodor este cea care îi va lua locul în aventura numită „Drumul Împăraților”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Irina Fodor a înlocuit-o și în sezonul 9 „Chefi la Cuțite”, pentru că Gina avea sarcina destul de avansată în momentul filmărilor și a fost nevoită să rămână acasă.

„Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, a scris Gina Pistol pe InstaStory, fericită că emisiunea este pe mâini bune.

Irina Fodor va coordona cele nouă perechi de concurenți în noul sezon. Alături de ea vor fi și coprezentatorii Oase și Marius Damian.

Traseele vor fi spectaculoase și vor începe în Turcia, continuând în țări precum Azerbaidjan și Georgia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!