Life

Gina Pistol și Smiley, ipostază demnă de filmele de dragoste. Cum s-au fotografiat cei doi

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu discret, însă de această dată au lăsat deoparte rușinea și s-au fotografiat în toată splendoarea. Imaginea a fost publicată în online.
11.12.2021 | 15:34
Gina Pistol si Smiley ipostaza demna de filmele de dragoste Cum sau fotografiat cei doi
Gina Pistol și Smiley, mai îndrăgostiți ca oricând. Cum au apărut cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și prezentatorul de la „Românii au talent” apar într-o ipostază demnă de filmele de dragoste. Sărutul pasional dintre ei a rupt gura târgului.

Vedeta de la Antena 1 și cântărețul demonstrează că au o dragoste pură și unică, în timp ce sentimentele de iubire sunt foarte bine încimentate.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol își declară prin această fotografie atașamentul sufletesc puternic pentru iubitul ei, Smiley. Poza este realizată în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Gina Pistol și Smiley, mai îndrăgostiți ca oricând. Cum au apărut cei doi

Fosta vedetă Playboy și moderatorul de la Pro TV s-au fotografiat ținându-se strâns în brațe, în fața bradului de Crăciun frumos împodobit. Buzele lor se unesc într-un sărut pasional.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc pentru că te iubesc și nimic mai mult”, este descrierea lăsată de Gina Pistol în dreptul imaginii cu iubitul ei, Smiley, pe Instagram.

Juratul de la SuperStar România nu a ezitat să-și arate sentimentele pentru femeia care l-a făcut tată de fetița. Vedeta de la Pro TV i-a răspuns numaidecât.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc”, este mesajul scurt și la obiect lăsat de cântăreț pe rețelele de socializare, acolo unde fotografia a strâns numeroase aprecieri și comentarii.

Fanii s-au întrecut care mai de care în mesaje frumoase, urându-le celor doi îndrăgostiți toate cele bune și o relație cât mai frumoasă. Blondina și artistul sunt împreună de circa 5 ani.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol și Smiley, poveste de iubire de circa 5 ani

Gina Pistol și Smiley au ascuns o perioadă foarte lungă de timp faptul că formează un cuplu, dar odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus au început să lase discreția deoparte.

Prima poză împreună a fost publicată de Paște, anul trecut, perioadă în care moderatoarea de la „Chefi la cuțite” s-a și mutat în casa partenerului de viață, în Cernica.

Cei doi sunt de nedespărțit și foarte îndrăgostiți. Povestea lor de dragoste este una superbă, rodul iubirii venind pe lume pe 9 martie 2021 și poartă numele de Josephine Ana.

ADVERTISEMENT