Life
notix pixel id

Gina Pistol vrea abdomen „six-pack”. A dezvăluit câte kilograme are

Iubita lui Smiley vrea să-și recapete silueta de altă dată și este pregătită să se întoarcă în sala de fitness. Câte kilograme are în acest moment Gina Pistol?
13.01.2022 | 16:39
Gina Pistol vrea abdomen „six-pack”. A dezvăluit câte kilograme are
Gina Pistol vrea să-și recapete abdomenul avut înainte de sarcină.Sursa: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a început anul cu planuri mari. Frumoasa blondină vrea să revină la forma fizică de dinainte de sarcină și apelează la ajutorul unei cunoscute antrenoare de fitness din România.

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut anunțul pe rețelele de socializare, printr-o serie imagini. În fotografii se poate observa abdomenul de invidiat pe care Gina Pistol îl avea înainte de o aduce pe lume pe micuța Josephine.

Gina Pistol: „Acum am 63 de kilograme”

Înainte de a rămâne însărcinată, Gina Pistol se putea lăuda cu o siluetă pe care multe femei ar fi fost invidioase. Acum, la aproximativ 10 luni de când a adus-o pe lume pe Josephine, iubita lui Smiley și-a propus să se întoarcă în sala de sport.

ADVERTISEMENT

În prezent, Gina Pistol cântărește 63 de kilograme și vrea să își recupereze corpul de altă dată. Ea a postat pe Instagram o serie de fotografii din vremea în care le putea face concurență modelelor fitness cu abdomenul său.

Gina Pistol abdomen slăbit greutate
Gina Pistol e hotărâtă să revină la forma fizică de dinainte de naștere.
Sursa: Instagram

Gina Pistol apelează la ajutorul unei cunoscute antrenoare de fitness

Pentru a-și atinge obiectul, vedeta Antena 1 o să reia colaborarea cu Carmen Sorban, cunoscută drept Carmen FIT, cea cu care se antrena înainte de a rămâne gravidă. Prin intermediul postărilor de pe Instagram, Gina a întrebat-o pe aceasta cât timp crede că va dura până va ajunge la rezultatul dorit.

ADVERTISEMENT

Răspunsul nu a întârziat să apară. Carmen i-a garantat vedetei că are nevoie de mai puțin de 3 luni, iar Gina a părut încântată și a acceptat provocarea.

„Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa?”, a întrebat Gina Pistol.

„În 10/12 săptămâni”, i-a răspuns antrenoarea de fitness.

Gina Pistol apare în noul videoclip muzical al lui Smiley

Gina Pistol și Smiley trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de iubire și, de când a venit pe lume Josephine, pare că relația lor este și mai sudată.

ADVERTISEMENT

Recent, Smiley a postat un nou episod din serialul său muzical, iar iubita lui apare în videoclipul piesei. „Purtat de vânt” prezintă povestea din spatele succesului cântărețului, care își dorește să-și păstreze capacitatea de a fi fericit din lucruri simple.

„’Purtat de vânt’ este strigătul interior al oricărui om împlinit profesional care tânjește după puțin timp pentru el și pentru ceea ce contează în viață. Este o gură de libertate într-o mare de ‘trebuie’ care poate ajunge să ne înghită anii fără ca noi să-i mai trăim cu adevărat”, a povestit Smiley, pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri