Life

Gina Pistol, la cârma show-ului Chefi la Cuțite! Ce se întâmplă cu Irina Fodor?!

Frumoasa Gina Pistol se întoarce pe micile ecrane după o perioadă de câteva luni. Noua formulă se va vedea luni, 26 septembrie!
25.09.2022 | 14:01
Gina Pistol la carma showului Chefi la Cutite Ce se intampla cu Irina Fodor
Gina Pistol se întoarce la cârma show-ului Chefi la Cuțite. Sursa foto: instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După o pauză de câteva luni, Gina Pistol se întoarce la cârma show-lui unde a câștigat notorietate alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Gina Pistol revine în forță la Chefi la Cuțite

Luni, pe 26 septembrie, telespectatorii o pot revedea pe Gina Pistol într-o formulă unică de prezentare.

ADVERTISEMENT

Sezonul 10 de Chefi la Cuțite a pornit cu Irina Fodor la cârmă, asta după ce Gina Pistol a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma diagnosticării cu COVID-19.

După 10 ediții din acest nou sezon, proiectul de la Antena 1 revine cu o formulă nemaivăzută. Pentru prima dată concursul gastronomic are două prezentatoare, iubita lui Smiley, și soția lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Gina Pistol dezvăluia că nu mai este timp de vacanțe pentru că se întoarce la filmările noului sezon Chefi la Cuțite.

Prezentatoarea anunța atunci și că telespespecatatorii o pot deja revedea pe micile ecrane începând cu acest sezon, care este difuzat la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Eu revin deja din sezonul de la Chefi la Cuțite de acum, cel care începe pe 4 septembrie. Revin curând și pentru filmările unui nou sezon de Chefi”, declara frumoasa blondină, pentru FANATIK.

Gina Pistol, cuplu de prezentare cu Irina Fodor la Chefi la Cuțite

Gina Pistol și Irina Fodor sunt un cuplu de prezentare pe care îl puteți vedea, în ediția difuzată luni, 26 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Alături de cei trei Chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fetele speră să facă o figură bună, apreciată de public.

Vedeta a spus în nenumărate rânduri și ce înseamnă pentru ea întrecerea gastronomică, dar și cât de importanți au devenit în viața ei Chefii și echipa din spatele camerelor.

Chefi la cuțite pentru mine înseamnă o echipă minunată – și nu vorbim acum doar de cei trei Chefi, dar și de echipa care se află în spatele acestui proiect de suflet pentru mine.

La început, eram toți nerăbdători să vedem reacția publicului – și iată că am ajuns la sezonul 10, ceea ce înseamnă că show-ul are un real succes.

Cătălin Scărlătescu îmi este ca un frate mai mare, Sorin Bontea este un om extraordinar, iar Florin Dumitrescu, la fel – și de când am devenit mamă, s-a închegat și mai bine prietenia cu familia lui”, a mai precizat Gina Pistol.

ADVERTISEMENT