Life

Gina Pistol, lacrimi de fericire după ce a devenit mamă. Ce a făcut după ce a ajuns acasă cu fetița

13.03.2021 | 13:07
Gina Pistol lacrimi de fericire dupa ce a devenit mama Ce a facut dupa ce a ajuns acasa cu fetita
ADVERTISEMENT

Gina Pistol are lacrimi de fericire de când a devenit mamă pentru prima dată. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a postat un mesaj emoționant după ce a ajuns acasă cu fetița sa și a cântărețului Smiley. 

Proaspăta mămica resimte emoțiile venirii pe lume a primului ei copil, mărturisind că a început să plângă când a ascultat ultima piesă lansată de artist, intitulată „Până la tine”, care îi este dedicată ei și copilului pe care îl au împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a izbucnit în lacrimi când a auzit pentru prima dată versurile melodiei lansate de Smiley în urmă cu numai o zi. Gina Pistol nu s-a mai putut abține, mai ales că trăiește cele mai frumoase momente de când a născut.

Gina Pistol, mesaj emoționant după ce a născut. A plâns de bucurie

„Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii culinare „Chefi la cuțite” a postat și câteva pasaje din videoclipul iubitului ei, semn că este foarte emoționată și încântată peste măsură că a devenit muza prezentatorului de la „Românii au talent” de la Pro TV.

Blondina traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale de când a devenit mamă. Fosta vedetă Playboy a născut pe 9 martie, însă până acum nu a dezvăluit care este numele micuței.

ADVERTISEMENT

„Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Găsiți imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3.

Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!

ADVERTISEMENT

Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional”, a mărturisit Smiley recent.

ADVERTISEMENT