Life

Gina Pistol le-a făcut fanilor o mare bucurie. Ce poză a postat cu Josephine Ana

Gina Pistol este foarte activă în social media, unde împărtășește cu fanii tot felul de momente din viața personală.
22.10.2021 | 19:44
Gina Pistol lea facut fanilor o mare bucurie Ce poza a postat cu Josephine Ana
Gina Pistol le-a făcut fanilor o mare bucurie. Ce poză a postat cu Josephine Ana. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina le-a făcut fanilor o mare bucurie în urmă cu puțină vreme, când a postat o nouă imagine cu fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana.

Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” este mândră de micuța care luna aceasta a împlinit 7 luni și care crește pe zi ce trece tot mai mult. Vedeta este conștientă de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol este surprinsă de rapiditatea cu care se dezvoltă bebelușii, mai ales că nu a devenit mamă de prea multă vreme. Iubita lui Smiley a născut în martie.

Gina Pistol, o nouă imagine cu fiica sa. Cât de mare a crescut Josephine Ana

Josephine este activă, stă în fund și deja are numeroase activități specifice vârstei sale, moderatoarea de la Antena 1 fiind încântată de micuță constant.

ADVERTISEMENT

„Mă minunez în fiecare zi cât de repede crește Josephine. Și cu cât crește, cu atât devine mai activă.

Comoditatea hainelor, pe care trebuie să le schimbăm de mai multe ori pe zi, devine prioritară”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În imagine bebelușul este fotografiat de la spate, în timp ce este în patul matrimonial. Josephine stă cuminte în funduleț, simțindu-se extrem de confortabil.

Fosta vedetă Playboy este foarte atentă la felul în care o crește pe fiica sa încă de pe acum, de aceea are mare grijă să nu-i lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

Acesta este și motivul pentru care Gina Pistol i-a cumpărat toate cele necesare de dinainte de a veni pe lume, intrându-și în rolul de mamă foarte bine.

Josephine Ana stă în funduleț
Josephine Ana, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley. Sursa foto: Instagram.com

Gina Pistol, mereu cu aparatul în mână. Câte poze are cu Josephine

În altă ordine de idei, frumoasa blondină mărturisea la un moment dat că de când a devenit mamă își fotografiază fetița foarte des și de aia uneori pune în online poze mai vechi cu ea.

Știu că poate-i prea mult, pentru unii dintre voi, însă toate pozele-s cu ea. Sfârșit de vară, 2021. Eu și fiica. Vedere de la mare”, scria Gina Pistol recent, tot în mediul virtual.

ADVERTISEMENT