Life

Gina Pistol, lovită de ghinion înainte de nunta cu Smiley. Ce a pățit vedeta: ”Îmi vine să mă opresc”

Cum a fost Gina Pistol lovită de ghinion, înainte de nunta cu Smiley. Ce i s-a întâmplat vedetei. A povestit și fanilor.
26.05.2023 | 14:34
Gina Pistol lovita de ghinion inainte de nunta cu Smiley Ce a patit vedeta Imi vine sa ma opresc
Gina Pistol a povestit fanilor ce ghinion a lovit-o. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ghinion pentru Gina Pistol chiar înainte de nuntă. Viitoarea soție a lui Smiley mai are doar o zi până la momentul visat și simte intens presiunea. Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a dezvăluit fanilor cu ce episod nefericit s-a confruntat.

Ce i s-a întâmplat Ginei Pistol chiar înainte de nuntă: ”Îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină”

Gina Pistol spune că este foarte stresată, fiindcă au apărut unele probleme cărora simte că nu le mai face față. Săptămâna aceasta a fost una extrem de aglomerată pentru ea, atât cu pregătirile pentru nuntă, cât și din cauză că baia i-a fost inundată.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a trebuit, printre altele, să apeleze la muncitori care să vină să-i rezolve problema cu baia. Copleșită de câte s-au adunat, Gina Pistol a mărturisit că are nevoie să discute rapid cu terapeutul ei, pentru a o ajuta să depășească bine totul.

”Mie nu-mi place normalul, eu sunt anormală. Săptămâna asta am nu știu ce pereche de pantaloni de scurtat, baia care s-a inundat și trebuie să vină muncitorii să facă o evaluare să vedem ce soluții avem….

ADVERTISEMENT

Deci îmi vine să mă opresc și să mă dau cu capul de mașină. Oricum, trebuie să vorbesc cu terapeuta mea, să rezolve cu problema asta, că așa îmi place să mă țin atât de ocupată și să mă chinui”, a precizat Gina Pistol în mediul online.

Când și unde va avea loc nunta Ginei Pistol cu Smiley

Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele pentru totdeauna sâmbătă, 27 mai. Ei vor merge în fața altarului după 7 ani de relație, pe care au ținut-o o vreme departe de ochii lumii și au recunoscut-o abia în 2020, când Gina Pistol a rămas însărcinată.

ADVERTISEMENT

În 2021, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță, pe nume Josephine. Anul acesta, cea mică a împlinit doi ani și, iată, va asista la nunta părinților ei. Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, iar surse din anturajul cuplului au dezvăluit pentru cancan.ro că decorul va fi unul simplu și elegant, iar meniul va fi o combinație între mâncarea tradițională cu fine diningul.

”Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”, a precizat sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Referitor la ținute, Gina Pistol va îmbrăca două rochii la nuntă. Una de mireasă, pe care o va purta la cununia civilă, la cea religioasă și în prima parte a petrecerii. A doua rochie o îmbrăca în a doua parte a evenimentului. Smiley va avea un costum de mire, creat de designerul Irina Voinea, și pe care îl va asorta cu ținutele Ginei.

ADVERTISEMENT