Life

Gina Pistol, luată la rost de fani: ”Se duce frumusețea”. Iubita lui Smiley, replică genială

19.11.2020 | 23:22
Gina Pistol, luată la rost de fani: ”Se duce frumusețea”. Iubita lui Smiley, replică genială
Gina Pistol, probleme înainte de naștere. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite nu știe ce să mai facă . Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare de când a aflat că este însărcinată, însă în ultima perioadă a fost criticată de internauți. Iubita lui Smiley a fost atacată dur legat de frumusețe, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” venind cu o replică genială. 

Frumoasa blondină le-a arătat tuturor celor care o urmăresc pe Instagram mesajul primit de la un bărbat. Acesta a fost de părere că vedeta de la Antena 1 nu mai are aceeași frumusețe și aceleași picioare ca înainte, fiind extrem de dezamăgit.

Fanul Ginei Pistol este de părere că odată cu trecea anilor moderatoarea de la „Asia Express” și-a pierdut din strălucire, mesajul bărbatului venind după ce a urmărit-o pe blondină pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, atacată dur de un fan. Cum a reacționat iubita artistului Smiley

Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea”, a fost mesajul pe care Gina Pistol l-a primit în privat de la un bărbat.

Replica prezentatoarei de la Antena 1 nu a întârziat să apară, motiv pentru care blondina nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură. Vedeta a încercat să-i explice că ea nu vede lucrurile din aceeași perspectivă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Gina Pistol i-a transmis bărbatului că timpul este trecător și anii îl vor ajunge și pe el din urmă, așadar va îmbătrâni, chiar dacă, poate, acum nu se gândește la asta. Și la fel se va întâmpla și cu persoana pe care o iubește cel mai mult.

„Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni.

ADVERTISEMENT

Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit.

Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate”, a fost replica genială pe care blondina i-a dat-o bărbatului din mediul online.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri