Life
notix pixel id

Gina Pistol, mesaj emoționant la o lună după nașterea fetiței: „Am impresia că o cunosc de o viață întreagă”

09.04.2021 | 20:29
Gina Pistol, mesaj emoționant la o lună după nașterea fetiței: „Am impresia că o cunosc de o viață întreagă”
Fetița îndrăgitei prezentatoare TV a împlinit o lună. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu doar o lună în urmă, cel mai arzător vis al lui Smiley și al Ginei a devenit realitate, odată cu venirea pe lume a Josephinei Ana Maria, o fetiță frumoasă și sănătoasă care le umple inimile de bucurie.

Mândră nevoie mare și emoționată peste măsură, îndrăgita prezentatoare TV a marcat acest moment special printr-un mesaj publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare.

Cum au fost primele săptămâni alături de mica ei prințesă? Mai ceva ca în povești. „Parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat”, le-a răspuns vedeta prietenilor virtuali.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii. Fetița lor a împlinit o lună

Astăzi fiica mea a făcut o lună. Nu pot să cred că a trecut o lună. Am impresia că o cunosc de o viață întreagă.

Parcă toate trăirile pe care le-am avut eu până la ea parcă sunt niște trăiri într-o altă viață. Nu știu cum să vă explic, e foarte ciudat.

ADVERTISEMENT

Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă. Oricum, mare noroc am cu Andrei.

Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a mărturisit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Ce a simțit Smiley când a ținut-o pentru prima dată în brațe pe Josephine

Credeți că Gina este singura care resimte din plin schimbările apărute cu venirea pe lume a fetiței? Ei bine, trebuie să aflați că Smiley și-a renovat cu atenție locuința și ia foarte în serios „meseria” de tătic.

Atunci când am ţinut-o pentru prima dată în braţe, am rămas şocat că toate temerile mele au dispărut într-o fracţiune de secundă. Cumva era ceva care îmi lipsea şi doar s-a ataşat trup şi suflet de tine.

ADVERTISEMENT

Aşa fizic, mirosul e de muşeţel, e un miros liniştitor, de fericire, combinat cu temeri, cu transpiraţie multă, e o combinaţie ciudată. Mă uit cum se trezeşte şi are un ritual care pentru mine este un adevărat spectacol.

Deschide ochii uşor, începe să se întindă şi face toate feţele posibile. E foarte expresivă. E ceva fantastic. Avem momente în care ne uităm unul la altul, ochi în ochi, şi la un moment dat zâmbeşte”, a explicat simpaticul artist.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri