Life

Gina Pistol, momente dramatice înainte de revenirea în echipa chefilor de aur, la MasterChef. Vedeta PRO TV, salvată de Smiley

Gina Pistol face declarații emoționante despre perioada dinaintea revenirii pe sticlă, în calitate de prezentatoare a show-ului MasterChef.
02.07.2024 | 11:31
Gina Pistol momente dramatice inainte de revenirea in echipa chefilor de aur la MasterChef Vedeta PRO TV salvata de Smiley
Gina Pistol, momente dificile înainte să accepte provocarea MasterChef România. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este, oficial, prezentatoarea MasterChef România, show-ul de la PRO TV care îi are ca jurați pe deja legendarii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Gina Pistol, din nou alături de chefii de aur ai televiziunii! Vedeta s-a confruntat cu o depresie după ce a născut-o pe Josephine

Vedeta a făcut câteva mărturisiri emoționante, în exclusivitate pentru FANATIK, despre pauza pe care a luat-o de la televiziune, cele mai dificile momente de după naștere, dar și cum a repus-o pe picioare soțul ei, Andrei Maria, cunoscut tuturor sub numele de scenă Smiley.

ADVERTISEMENT

Încă înainte să decidă să facă o pauză de la televiziune, Gina Pistol a realizat că este o fire extrem de vulnerabilă, în ciuda determinării și puterii de care a dat dovadă mereu. Soția lui Smiley s-a confruntat cu depresie post-partum și a suferit și din cauza epuizării de la muncă.

Au fost zile în care Ginuța, așa cum îi spun apropiații, se trezea plângând, însă de fiecare dată Smiley a fost acolo, lângă ea, și i-a pansat sufletul.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că nu mai pot”

„Nu doar în pauza asta, ci chiar înainte de asta am aflat că sunt foarte fragilă. Eu sunt un om foarte puternic de fel , un om care am avut grijă de mine toată viața. Înainte de pauza asta mi-am dat seama că sunt foarte fragilă și că dacă eu nu am grijă de mine, atât fizic, cât și emoțional, nu are nimeni grijă de mine. 

Eu sunt foarte empatică și mie îmi plac oamenii, doar că nu știu să mă curăț după… Iau foarte multe de la oamenii din jurul meu, nu știu dacă tu crezi asta. Mă încarc cu foarte multe de la oamenii din jurul meu. Ajung în momente când simt eu că nu mai pot. Deja când nu mai am răbdare nici cu mine înseamnă că sunt foarte jos ca energie. 

ADVERTISEMENT

Am avut o perioadă foarte grea, eram cu depresia de după naștere. Am avut și de două ori într-un an Covid. Am mai avut și un burnout, pentru că sunt foarte încăpățânată. Și, na, obișnuită de mică să muncesc am tras mai mult decât puteam să duc. La un moment dat, am simțit că nu mai pot”, a declarat Gina Pistol, pentru FANATIK.

Smiley, salvatorul prezentatoarei MasterChef România: „Avem nevoie de tine sănătoasă, din toate punctele de vedere”

Gina ne-a zis și ce cuvinte folosea Smiley pentru a-i reda buna dispoziție cu care i-a obișnuit pe toți, în momentele grele. Putem spune că Andrei a fost cu adevărat omul salvator pentru carismatica prezentatoare de televiziune. A ajutat cu sfaturi și încurajări, iar de multe ori simpla lui prezență și un luat în brațe atunci când trebuia au fost suficiente pentru ca blondina să își dea seama că trebuie să se ridice urgent.

ADVERTISEMENT

„Andrei a fost lângă mine. Am avut momente când mă trezeam plângându-mi de milă, nu știu să își spun exact și Andrei a fost cel care tot timpul mă lua în brațe și-mi spunea ”Iubita mea, sunt aici lângă tine, orice decizie iei sunt lângă tine.

Ești soția mea, ești partenera mea, ești mama copilului meu. Noi avem nevoie de tine sănătoasă, din toate punctele de vedere”. Îți dai seama cum a fost… Mai ales că eu nu eram obișnuită de-a lungul vieții să am așa un sprijin”, ne-a mai spus Gina Pistol.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”