Life

Gina Pistol, nerăbdătoare să vadă Asia Express 4: „E groaznică așteptarea asta”

Gina Pistol este nerrăbdătoare să vadă sezonul 4 al show-ului Asia Express, acum că nu mai este ea cea care prezintă.
26.05.2021 | 17:47
Gina Pistol nerabdatoare sa vada Asia Express 4 E groaznica asteptarea asta
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este nerăbdătoare să vadă Asia Express 4, acum că nu se mai află la cârma emisiunii. Irina Fodor este cea care o înlocuiește pe iubita lui Smiley în acest sezon.

Irina Fodor și concurenții noului sezon au plecat în marea aventură acum câteva zile și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce le va oferi această experiență unică.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol îi înțelege pe telespectatori acum și nu mai are răbdare până la difuzarea sezonului patru al unuia dintre cele mai dure reality show-uri.

Gina Pistol, nerăbdătoare să vadă Asia Express 4

Gina Pistol s-a retras din televiziune pentru câteva luni ca să stea acasă cu fetița ei, Josephine, în vârstă de două luni. Irina Fodor i-a luat locul la cele două show-uri pe care le prezenta la Antena 1, Chefi la Cuțite și Asia Express.

ADVERTISEMENT

Partenera lui Smiley nu mai are răbdare și este curioasă să vadă cu ce surprize vine al patrulea sezon. Concurenții au plecat deja în aventura numită „Drumul Împăratului”.

Gina Pistol este curioasă să vadă ce probe și amulete vor avea concurenții și cum se vor descurca pe noul traseu. Vedeta nu vrea să insiste cu mesaje către colegii ei de la Antena 1, conștientă că sunt foarte ocupați.

ADVERTISEMENT

„Și rămânând acasă abia acum îi pot înțelege pe fanii Asia Express. Prin ce treceți. E groaznică așteptarea asta.

Pentru că mă uit și eu cu mare interes și curiozitate pe conturile de Instagram ale colegilor mei și pe contul Asia Express și sunt foarte curioasă cum se descurcă echipele, ce jocuri de amuletă sunt și multe, multe. Și pe unde îi poartă Drumul Împăraților.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să-mi întreb colegii, ei săracii sunt foarte prinși. Nu vreau să îi disper cu mesajele. Sunt foarte curioasă cum decurg lucrurile pe Drumul Împăraților”, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol
Gina Pistol, nerăbdătoare să înceapă Asia Express. Sursa foto: Instagram

Unde se filmează Asia Express 4

Filmările pentru Asia Express 4 au început de curând, iar show-ul se va difuza din această toamnă. Traseul va începe în Turcia și va continua în Georgia și Azerbaidjan.

Fanii sunt nerăbdători să urmărească aventurile prin care vor trece cele nouă perechi în noul sezon, mai ales că anul trecut emisiunea nu a avut loc din cauza pandemiei.

Perechile care au avut curaj să meargă pe Drumul Împăraților sunt următoarele: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu, Lorelei și Zarug.

ADVERTISEMENT