Life

Gina Pistol, noi probleme de sănătate. Vedeta de la Antena 1 a cerut ajutorul fanilor

Gina Pistol nu mai scapă de problemele medicale, după ce în ultimele zile s-a plâns de dureri insuportabile de cap.
15.10.2021 | 08:28
Gina Pistol noi probleme de sanatate Vedeta de la Antena 1 a cerut ajutorul fanilor
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite are în continuare migrene pentru care nu știe ce soluție să mai găsească. În plus, iubita lui Smiley a început să aibă și alte dureri, de spate.

Blondina le-a cerut ajutorul fanilor din mediul online legat de problemele cervicale. Vedeta de la Antena 1 caută o soluție pentru că nu doarme deloc bine.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol este disperată și nu știe ce să mai facă pentru că are momente când nu mai rezistă. Spune că îi vine să plângă din cauza durerilor insuportabile.

Gina Pistol nu mai scapă de problemele medicale. Cu ce se confruntă

„Mă mai lupt și cu o durere de cap de ceva vreme, nu dorm într-o poziție bună, am și probleme cu cervicală, dacă știți, dacă ați folosit vreo pernă care ajută la asta. 

ADVERTISEMENT

Recomandați-mi, vă rog din suflet, că nu mai rezist cu durerea asta de cap! Mă doare în valuri, am momente când nu mă doare, puține, dar și când mă doare îmi vine să-mi plâng de milă”, le-a spus Gina Pistol fanilor de pe Instagram.

Pe lângă problemele de sănătate, frumoasa blondină spune că nu are nicio o stare interioară prea bună. Vedeta de la Antena 1 este lipsită de energie și o afectează și vremea.

ADVERTISEMENT

Se pare că moderatoarea de la „Chefi la cuțite” este meteodependentă, asta pentru că ploaia o afectează perioada aceasta și nu îi dă deloc o stare bună.

Gina Pistol a ajuns să iasă din casă numai dacă are nevoie urgent de ceva pentru fiica sa, Josephine Ana, în rest. În plus, perioada asta stă într-un apartament pentru că renovează casa din Cernica.

ADVERTISEMENT

„De la o vreme încoace sunt fără energie, fizic și psihic. Abia mă trezesc noaptea, de multe ori de altfel, ca să o hrănesc pe fiică-mea.

Abia ies din casă ca să mai cumpăr ce e nevoie sau să mă duc până la casa mea să văd cum merg lucrările. Ideea este că nu știu ce să fac ca să ies din starea asta.

Nici vremea de afară nu mă ajută, abia aștept să vină primăvara”, a completat frumoasa blondină pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT