Life

Gina Pistol nu-și mai poate alăpta fetița. Care este cauza 

Gina Pistol a mărturisit fanilor că nu-și mai poate alăpta fetița. Vedeta are unele probleme de sănătate care o împiedică să-și mai hrănească fiica astfel.
05.07.2022 | 23:35
Gina Pistol nusi mai poate alapta fetita Care este cauza
De ce nu-și mai alăptează fetița Gina Pistol. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol vrea să-și dezvețe fiica să mai mânânce lapte de la sânul său. Vedeta vrea să facă acest lucru mai ales că se confruntă, în ultima vreme, cu probleme de sănătate.

Problemele de sănătate care o împiedică pe Gina Pistol să-și mai alăpteze fiica

Pe rețelele de socializare, partenera lui Smiley a detaliat că are de ceva timp frisoane, durere-n gât, antibiotic sau moleșeală. Se tratează cu antibiotice.

ADVERTISEMENT

”Păi… durere de cap, frisoane, durere-n gât, antibiotic, moleșeală plus înțărcat! Sunt bine, cam atât despre mine.

Tu cum ești? Tot așa bine?”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare, scrie Libertatea.

Josephine, fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, un an de când a venit pe lume

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, are un an și câteva luni de când a apărut pe lume. Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în luna martie 2021.

ADVERTISEMENT

”Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3.

ADVERTISEMENT

Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a transmis Smiley, fanilor, pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

Gina Pistol și Smiley sunt împreună din 2017. Abia când au aflat că vor deveni părinți au decis să-și confirme relația, despre care se tot vehicula de ani buni.

ADVERTISEMENT