Life

Gina Pistol nu va mai prezenta Asia Express în sezonul 4! Cine este favorit să-i ia locul

07.12.2020 | 16:36
Gina Pistol nu va mai prezenta Asia Express in sezonul 4 Cine este favorit sai ia locul
Nou prezentator va fi ales din rândul foștilor concurenți. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Asia Express a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon, chiar dacă emisiunea nu o va mai avea la cârmă pe Gina Pistol. Da, ați auzit foarte bine. Frumoasa blondină este însărcinată și așteaptă cu nerăbdare alături de Smiley momentul în care își vor putea strânge la piept primul copil.

Pentru că reality show-ul difuzat de Antena 1 trebuie să meargă mai departe, producătorii sunt în căutarea unui nou prezentator.

ADVERTISEMENT

Ba chiar au întocmit deja o listă cu posibile nume și îl vor alege în curând pe cel mai potrivit să însoțească vedetele în provocarea vieții lor.

Se caută un nou prezentator pentru Asia Express. Gina Pistol este însărcinată și va naște în curând

Potrivit click.ro, sunt luați în calcul foști concurenți precum Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu sau Răzvan Fodor, cel care a și câștigat sezonul precedent alături de bunul său prieten și coleg, Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sursa citată notează că filmările ar putea începe în primăvară și există posibilitatea ca mai multe vedete din edițiile anterioare să fie cooptate.

În ceea ce privește, traseele pe care le vor parcurge noile echipe, ei bine, acestea urmează să fie stabilite în următoarea perioadă. Dacă în 2017 s-a filmat pe ruta Hạ Long – Bangkok – Vietnam – Laos –  Cambodgia – Thailanda, în 2018 pe Negombo – Mumbai – Sri Lanka – India, iar în 2019 pe traseul Lucena – Taipei, pentru 2021 vor fi luate în calcul doar țările care sunt în continuare închise și puțin afectate de pandemie.

ADVERTISEMENT

În acest sens, se vehiculează variante precum Uganda, Grecia sau Turcia, deși inițial ar fi trebuit ca vedetele să călătorească prin Etiopia și Emiratele Arabe Unite, pentru a încheia competiția în Dubai.

Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon”, au precizat surse din cadrul echipei de producție.

ADVERTISEMENT