Life

Gina Pistol o desfiinţează pe fiica lui Mircea Baniciu

Nici nu s-a răspândit bine zvonul că Ana Baniciu şi Smiley şi-au dat mesaje nepotrivite că Gina Pistol a reacţionat, în stilul caracteristic.
21.02.2018 | 20:13
Gina Pistol o desfiinteaza pe fiica lui Mircea Baniciu

Fără să spună cu subiect şi predicat ce părere are despre mesajele care au traversat spaţiul virtual între iubitul ei, Smiley, şi fiica lui Mircea Baniciu, Ana, Gina Pistol a lăsat să se înţeleagă că tânăra cu pricina nu este prima femeie care a încercat să ajungă în patul lui Smiley.

„Am mâncat eu peştişori mai mari la viaţa mea”, a punctat prezentatoarea de la „Asia Express”, referindu-se clar la faptul că în afară de porecla „Funduleţ” nu e mare lucru de capul Anei Baniciu.

Fără să facă alte comentarii, Gina Pistol a mai adăugat doar că nu este afectată de ceea ce s-a aflat în spaţiul public. „Nu mă interesează subiectul şi nu o iau ca pe o ameninţare, nu o iau ca nimic”, a spus vedeta.

Şi, pentru că a rămas la fel de zgârcită referitor la detaliile relaţiai sale cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Gina Pistol s-a rezumat la a adăuga că iubitul ei „e bine, munceşte”.