Life

Gina Pistol, o mămică de bani gata! A semnat contracte de imagine până în ziua în care a născut

09.03.2021 | 19:39
Gina Pistol o mamica de bani gata A semnat contracte de imagine pana in ziua in care a nascut
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, marți, iar Gina Pistol a fost activă până în clipa în care și-a ținut fetița în brațe.  

Gina Pistol s-a pregătit intens pentru clipa în care și-a cunoscut fiica, dar nu a șomat. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite și Asia Express a avut foarte mari emoții înainte de-a merge la spital și a preferat să fie implicată în cât mai multe activități.

ADVERTISEMENT

Cei doi proaspeți părinți și-au făcut bagajul cu o zi în urmă, chiar de 8 Martie, detaliu dezvăluit și de cântăreț, în cel mai nou video publicat pe YouTube despre nașterea micuței lor.

Ce a făcut Gina Pistol cu puțin timp înainte să nască. Iubita lui Smiley, o mămică foarte activă

În respectivele imagini, se poate observa foarte clar că vedeta Antena 1 este răpusă de emoție, fiind la un pas să plângă din acest motiv. La fel de copleșit pare să fie și Smiley, care a recunoscut că nu are idee ce îl va aștepta, cu adevărat, de acum înainte, deoarece s-au aventurat într-un mare necunoscut.

ADVERTISEMENT

Înainte însă de marele moment, prezentatoarea TV a profitat de fiecare moment, a semnat contracte de imagine pe bandă rulantă, ba chiar și-a însoțit iubitul celebru și la câteva ședințe foto inedite, chit că mai avea puțin până să nască.

Gina Pistol a avut o sarcină foarte activă, iar pe parcursul lunilor în care burtica ei de gravidă s-a mărit considerabil, prezentatoarea nu a stat pe loc, la nivel de carieră. După ce filmările pentru Chefi la cuțite s-au încheiat, vedeta a reușit să își rotunjească veniturile semnând contracte pentru mai multe reclame făcute în mediul online.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Mai exact, partenera de viață a lui Smiley a reușit să câștige sume impresionante din reclamele pe care a ales să le onoreze, fiind vorba de foarte multe contracte de imagine. Aceasta a participat cât i-a permis sarcina și la anumite filmări, înainte de-a lua o pauză în care să facă pregătirile necesare. Totodată, în lunile de pandemie, blondina și-a mutat activitatea și în mediul online, și a fost mai activă ca oricând și în acest sens.

Este cunoscut faptul că vedetele de top de la noi din țară primesc nu mai puțin de 1.000 de euro pentru fiecare postare pe Instagram, sumele ajungând uneori chiar la câteva mii de euro, în funcție de brandul promovat.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, o mămică de bani gata! A semnat contracte de imagine până în ziua în care a născut
Gina Pistol și Smiley au devenit părinți în seara de marți (sursă foto: Instagram)

Cel mai probabil așa s-a întâmplat și în cazul Ginei Pistol, având și foarte multe produse pe care le-a promovat, în ultima perioadă. În plus, vedeta și-a ținut urmăritorii la curent cu tot ceea ce face, fiind activă pe rețelele sociale chiar cu câteva ore înainte de a naște.

“Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a fost mesajul lui Smiley care a însoțit un clip inedit, postat de artist pe YouTube.

ADVERTISEMENT