Life

Gina Pistol, o nouă veste pentru fani. Ce a transmis blondina legat de fiica sa, Josephine

Gina Pistol este foarte atentă la comunitatea sa din mediul online și nu ratează să le transmită celor care o urmăresc tot ce se întâmplă în viața sa și a micuței Josephine.
02.08.2021 | 18:11
Gina Pistol o noua veste pentru fani Ce a transmis blondina legat de fiica sa Josephine
ADVERTISEMENT

De această dată prezentatoarea de la Antena 1 a venit cu o nouă veste pentru fani. Vedeta a plecat într-o vacanță alături de fiica sa și a cântărețului Smiley, cei doi simțind nevoia de o pauză.

Frumoasa blondină nu va mai fi la fel de activă zilele următoare, după cum reiese din mesajul lăsat în mediul online, unde a postat și o imagine cu Josephine.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, o nouă vacanță alături de fiica sa. Unde a plecat vedeta de la Antena 1

Nu este prima vacanță în care Gina Pistol își duce fiica, prima având loc pe când bebelușul avea numai 3 luni. Concediul de atunci a fost la munte, la aer curat, însă de data aceasta vedeta a plecat în străinătate.

„Suntem în vacanță. Mă-ntorc imediat”, a scris gazda de la „Chefi la cuțite”, pe Instagram, acolo unde fotografiile grăiesc de la sine.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost surprinsă la umbra unui copac foarte mare în timp ce o privește pe fiica sa, care se află în căruț, în timp ce Smiley apare plimbându-se prin niște grădini.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Într-o altă postare de pe InstaStory cuplul se plimbă pe străzile unui oraș din afara granițelor, cei doi ținând cont de măsurile de protecție și de distanțare socială.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol și Smiley, în vacanță cu fiica lor
Gina Pistol și Smiley, în vacanță cu fiica lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum s-a schimbat viața lui Smiley după ce a devenit tată

Prezentatorul de la „Românii au talent” a vorbit în urmă cu ceva vreme despre minunea din viața sa, Josephine Ana. Cântărețul a dezvăluit câteva dintre trăsăturile micuței, care se pare că nu a moștenit nasul său.

Smiley a scos la iveală și schimbările care au intervenit de când a venit pe lume primul său copil, dar și care sunt activitățile pe care le are cu fiica sa și a Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

„Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu. Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00.

Suntem foarte bucuroși că dormea noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate.

Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim”, a declarat Smiley într-o emisiune TV, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT