Life

Gina Pistol, pe ritmuri de manele. Piesa interpretată de vedetă pentru iubitul ei, Smiley

Gina Pistol l-a surprins complet pe iubitul ei, Smiley, după ce a fredonat o melodie de petrecere. Cum a reacționat juratul emisiunii Vocea României, de la Pro TV.
23.08.2022 | 23:34
Gina Pistol pe ritmuri de manele Piesa interpretata de vedeta pentru iubitul ei Smiley
Gina Pistol cântă manele pentru iubitul ei, Smiley. Cum a reacționat cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a realizat un videoclip pe ritmuri de manele. Moderatoarea de la Chefi la cuțite a distribuit în social media o filmare în care interpretează o piesă pentru iubitul ei, cu care are o relație de ani buni.

Gina Pistol cântă manele pentru iubitul ei, Smiley. Cum a reacționat cântărețul

Gina Pistol i-a cântat partenerului de viață, Smiley, o melodie de-a lui Sandu Ciorbă. Momentul neașteptat a avut loc în timp ce artistul se pregătea cel mai probabil pentru o ieșire în oraș, cei doi fiind în prezent în vacanță.

ADVERTISEMENT

„Fă-ți freza cum îmi place mie”, este replica pe care prezentatoarea de la Antena 1 i-o adresează juratului de la SuperStar România, pe Instagram.

Imediat după această afirmație, vedeta începe să fredoneze o manea de-a artistului clujean în vârstă de 53 de ani. Gluma nu pare să fie gustată de muzician, care pleacă din cadru în timp ce blondina continuă să cânte.

ADVERTISEMENT

„Da’ nu mă bate vântule / Să cad jos ca frunzele / Că lumea e rea / Și tare ar vrea”, sunt o parte dintre versurile melodiei.

Când a început relația dintre Gina Pistol și Smiley

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de 5 ani, povestea lor de dragoste începând după un eveniment monden. Din acel moment cei doi au realizat că au depășit bariera prieteniei.

ADVERTISEMENT

„Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: «Mamă, ce partidă bună». El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist.

Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: «Mamă, ce mișto e tipul ăsta». Ai simțit?”, a spus blondina într-un podcast, scrie europafm.ro.

ADVERTISEMENT

În același interviu, prezentatorul de la Românii au talent a mărturisit că de obicei nu participă la evenimente de revistă, dar iată că atunci a fost privit cu alți ochi de prezentatoarea de la Antena 1 care până atunci se gândea la el în calitate de artist.

ADVERTISEMENT