Life

Pilda unui călugăr de la Muntele Athos, transmisă de Gina Pistol după izbucnirea războiului: “Să nu vă fie frică pentru copiii voștri”

Gina Pistol folosește pilda unui călugăr de la Muntele Athos în contextul războiului din Ucraina. Prezentatoarea de la Antena 1 a postat mesajul pe rețelele sociale.
01.03.2022 | 12:17
Pilda unui calugar de la Muntele Athos transmisa de Gina Pistol dupa izbucnirea razboiului Sa nu va fie frica pentru copiii vostri
Ce a postat Gina Pistol, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat pe rețelele sociale pilda unui călugăr de la Muntele Athos, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Iubita lui Smiley se numără printre vedete îngrijorate din cauza situației din țara vecină României.

Ce a postat Gina Pistol, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite este foarte activă în mediul online și ține legătura cu fanii prin intermediul postărilor de pe Instagram. Vedeta îi ține la curent pe internauți atunci când se întâmplă ceva în viața ei sau când are ceva pe suflet.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Gina Pistol a postat un mesaj emoționant despre tinerii militari, în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina.

Blondina este alături de tinerii care luptă pentru țara lor. Partenera lui Smiley consideră că tot ce se întâmplă în prezent nu este o coincidență.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a postat un mesaj al părintelui Chiril în secțiunea de story, cu privire la situația din Ucraina.

“Să nu vă pară rău și să nu vă fie frică pentru copiii voștri din cauză că lumea în care ei cresc nu mai este ceea ce era. Dumnezeu i-a creat și i-a chemat pentru momentul potrivit și exact al timpului în care ei se află.

ADVERTISEMENT

Viața lor nu a fost o coincidență sau la întâmplare. Creșteți-i și educați-i pentru a cunoaște puterea în care merg în calitate de copii ai lui Dumnezeu! (…)

El știe că și copilul tău poate face față oricărei provocări cu care se confruntă în viața lui. Dumnezeu l-a creat special pentru asta! Nu vă speriați pentru copiii voștri, dar fiți onorați că Dumnezeu V-a ales pe voi pentru a crește și educa generația care se confruntă cu cele mai mari provocări din timpurile noastre. (…)

ADVERTISEMENT

Știu că este greu să ni-i imaginăm ca pe altcineva în afară de bebelușii noștri dulci și vrem doar să-i protejăm de orice ar putea fi greu pentru ei, dar ei s-au născut tocmai pentru un timp ca acesta – Părintele Chiril – Mânăstirea Vatoped”, a postat Gina Pistol pe Instastory.

Gin Pistol
Gina Pistol, îngrijorată de războiul din Ucraina. Sursa foto: Instagram

Mesajele vedetelor despre războiul dintre Rusia și Ucraina

Vedetele din România, dar și din Rusia și Ucraina și-au exprimat în legătură cu războiul dintre cele două țări. Celebritățile îl condamnă pe Vladimir Putin pentru decizia de a invada țara vecină și fac apel la pace.

Mai mulți cântăreți, actori și vedetele de televiziune din Rusia s-au declarat împotriva războiului. Printre aceștia se numără prezentatorul Ivan Urgant, rapperul Oxxxymiron, actorul Maxime Galkine și șahistul Yan Nepomniachtchi.

Actorii Sean Penn, Ashton Kutcher, Jennifer Aniston, dar și romancierul Stephen King au postat mesaje prin care fac apel la pace.

Și vedetele din România au reacționat după ce țara vecină a fost invadată în urmă cu câteva zile. Cristina Șișcanu le-a mărturisit fanilor că este îngrijorată pentru rudele din Ucraina, care au refuzat să vină în România și să stea la ea în această perioadă.

ADVERTISEMENT