Life

Gina Pistol, postare controversată în online. Vedeta și-a atras numeroase antipatii

14.04.2021 | 15:50
Gina Pistol postare controversata in online Vedeta sia atras numeroase antipatii
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a stârnit un val de controverse pe rețelele de socializare prin prisma ultimei sale postări. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” și-a atras numeroase antipatii din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul virtual. 

Blondina a publicat o imagine mai veche, precizând că nu mai are timp să facă sute de poze de când a devenit mamă pentru prima oară. Din păcate, postarea ei nu a avut deloc efectul pe care și-l dorea, da dimpotrivă, a primit multe mesaje răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Unii dintre internauți au fost de părere că iubita lui Smiley se plânge prea mult de când a venit pe lume fetița sa, Josephine. Alții i-au atras atenția că nu este prima mamă care trece prin așa ceva, deși Gina Pistol a născut la vârsta de 40 de ani.

Gina Pistol, trasă la răspundere de fani. Ce îi reproșează internauții de când e mamă

„Tot o poză mai veche. Poză făcută când aveam timp să fac 2.376 de poze și să aleg UNA. ? Acum spun săru’mâna dacă apuc să-mi dau, dimineața (5:40-6:00), cu apă pe față.

ADVERTISEMENT

Cam atât despre mine. Tu ce mai faci??”, a scris Gina Pistol în dreptul unei imagini din perioada în care era însărcinată cu fiica sa.

Așa cum era de așteptat au existat și persoane care i-au reproșat tot felul de lucruri. Vedeta a primit vorbe grele din partea internautelor, în special, care au fost de părere că se plânge prea mult având în vedere condițiile și ajutorul de care se bucură perioada asta.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină are un sprijin foarte mare în persoana partenerului ei de viață, cântărețul Smiley, care până la vară a luat o pauză de la concerte și de la activitatea sa profesională pentru a-i fi aproape vedetei și fiicei lor.

„Săraca de tine… ce greu este să crești copilul în tot luxul și să ai tot ce vrei pe tavă, nici nu vreau să mă gândesc ce coșmar este”, „Nu te mai văita, o mamă nu se vaită, o mamă se sacrifică că știe pentru ce”.

ADVERTISEMENT

„Nu te mai plânge atât! Dacă aveai trei sau patru copii nu mai aveai timp de Instagram”, „Nici nu ai născut bine și ai început sa te plângi”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor.

„Citind așa câteva comentarii de la ultima mea postare, am ajuns la o concluzie: cel mai periculos animal din lumea virtuală este omul, da este omul ăla care este și prost și rău. Acela e cel mai periculos”, a fost replica Ginei Pistol legat de mesajele de mai sus.

ADVERTISEMENT