Life

Gina Pistol, prima declarație după ce s-a aflat că va prezenta MasterChef România. ”Sunt pregătită”

Gina Pistol, prima reacție după ce Pro TV a dezvăluit că va modera MasterChef România. Ce spune despre această emisiune.
02.07.2024 | 07:40
Gina Pistol prima declaratie dupa ce sa aflat ca va prezenta MasterChef Romania Sunt pregatita
Gina Pistol, prima reacție după ce Pro TV a dezvăluit că va modera MasterChef România. Ce spune despre această emisiune. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol, prima declarație după ce s-a aflat că va prezenta MasterChef România. Soția artistului Smiley spune că este pregătită să revină în atenția publicului după ce o perioadă s-a concentrat pe viața de familie.

Gina Pistol, prima reacție după ce Pro TV a dezvăluit că va modera MasterChef România. Ce spune despre această emisiune

Gina Pistol, prima reacție după ce Pro TV a dezvăluit că va modera MasterChef România, care a început deja filmările pe 1 iulie 2024. Ce spune despre această emisiune în care a fost concurentă în urmă cu mai bine de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a fost participantă în ediția „Proba celebrității”, demonstrând că nu este pasionată numai de televiziune, ci și de gastronomie. Vedeta crede că noul proiect este o provocare care a venit în cel mai bun moment.

„Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare”, a declarat Gina Pistol pentru protv.ro.

Gina Pistol, adevărul despre revederea cu cei trei chefi

Gina Pistol a vorbit și despre revederea cu cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cu care a făcut o echipă foarte bună la cârma show-ului culinar Chefi la cuțite, difuzat la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta este extrem de bucuroasă că revine la momentele frumoase și speciale de la filmări, chiar dacă este nevoită să stea departe de fiica sa, Josephine Ana, foarte multe ore. Moderatoarea abia așteaptă să apară pe sticlă.

„Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma”, a mai spus Gina Pistol, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

„Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a completat prezentatoarea emisiunii culinare MasterChef România.

ADVERTISEMENT