Life

Gina Pistol, prima imagine cu fetița sa și a lui Smiley. Vedeta a surprins pe toată lumea

04.02.2021 | 08:38
Gina Pistol prima imagine cu fetita sa si a lui Smiley Vedeta a surprins pe toata lumea
Gina Pistol, prima imagine cu fetița sa și a lui Smiley. Vedeta a surprins pe toată lumea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” publicând în mediul online o fotografie cu fetița sa și a lui Smiley. Vedeta a surprins pe toată lumea cu această ipostază. 

Frumoasa blondină le-a arătat tuturor fanilor ei cum arată micuța care va veni pe lume la începutul lunii martie. Gazda de la „Asia Express” a încărcat pe rețelele de socializare o imagine direct din cabinetul medicului ginecolog, unde a mers pentru o ecografie.

ADVERTISEMENT

Iubita prezentatorului de la „Românii au talent” a publicat o primă imagine cu bebelușul mult iubit. Gina Pistol le-a arătat internauților cum arată minunea pe care o poartă în pântece și care este așteptată cu sufletul la gură de întreaga familie.

Gina Pistol, ecografie cu fiica sa. Cum arată bebelușul său și a lui Smiley

„Așteptăm să primim vești bune, să intrăm la ecograf, de fapt, doar Gina intră că eu stau și aștept în continuare”, le-a spus Smiley fanilor de pe Instagram, în timp ce se afla pe holul clinicii medicale.

ADVERTISEMENT

„Vrei să faci tu ecograful? Să vedem la tine cum este”, este replica pe care Gina Pistol i-o adresează juratului de la „Vocea României” în spirit de glumă.

„Încercăm să o prindem și nu putem. Cum să nu stea. Aștept de 2-3 săptămâni să o văd și nu mi-a arătat nimic, doar degetele”, spune frumoasa blondină după ce iese din cabinet.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, ecografie cu fiica sa și a lui Smiley
Gina Pistol, ecografie cu fiica sa și a lui Smiley. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Se pare că micuța este foarte agitată și nu stă liniștită la ecograf pentru a se vedea clare trăsăturile feței. Gina Pistol este convinsă că bebelușul are energie sa, Smiley mărturisind că are antrenament, semn că este gata să aibă grijă de copil.

Prezentatoarea de la Antena 1 este pregătită să-și țină în brațe copilul, mai ales că mai este foarte puțin timp până la marele eveniment. Vedeta i-a aranjat camera din timp și s-a organizat în așa fel încât totul să fie pus la punct până în martie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină își ține la fanii la curent cu evoluția sarcinii și cel mai probabil va anunța și când va naște sau ce nume va purta micuța sa și a cântărețului Smiley.

ADVERTISEMENT