Life

Gina Pistol, prima imagine cu o parte din chipul fetiței sale. Cum arată zâmbetul micuței

Gina Pistol a publicat prima imagine în care se poate vedea o parte din chipul fetiței sale. Vedeți mai jos cum arată zâmbetul micuței Josephine
11.08.2021 | 17:13
Gina Pistol prima imagine cu o parte din chipul fetitei sale Cum arata zambetul micutei
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a devenit mamă la data de 9 martie. Partenera de viață a lui Smiley a adus pe lume o fetiță, care a primit numele de Josephine Ana.

Deși au trecut mai multe luni, fanii celor doi nu au putut vedea chipul micuței. Părinții acesteia nu doresc să o expună pe copilă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, prima imagine cu o parte din chipul fetiței sale. Cum arată zâmbetul micuței

Deși Josephine este prezentă în majoritatea postărilor mamei sale pe rețelele de socializare, internauții nu au văzut niciodată fața fetiței.

De data aceasta, Gina Pistol a distribuit o imagine în care se poate vedea, doar parțial, chipul copilei. Vedeta a publicat o imagine cu zâmbetul micuței.

ADVERTISEMENT

Din ce se poate vedea, Josephine are un zâmbet adorabil. Totuși, e prea puțin pentru a ne da seama cu cine seamănă aceasta.

zâmbet Josephine
Zâmbetul micuței Josephine
Sursa foto: InstaStory

Înainte să le arate internauților zâmbetul fiicei sale, Gina Pistol a povestit că sunt momente în care îi este dor de ea. De când a născut prezentatoarea este mamă cu normă întreagă.

ADVERTISEMENT

Ea nu a uitat să explice că o iubește nespus de mult pe copilă. De când s-a născut, acesta le-a adus o mare bucurie părinților săi.

Am momente, de când am devenit mamă, când mi-e dor de mine. Cred că mamele, mai ales proaspetele mămici, știu la ce mă refer,” a spus Gina Pistol într-un clip distribuit la InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Dar asta nu anulează dragostea pe care i-o port, recunoștiința și bucuria că o am în viața mea, Doamne ferește! Doar că mai am și eu momente așa în care îmi este dor de mine,” a adăugat.

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu vor să arate chipul fetiței lor

Cum arată Josephine și cu cine seamănă micuța a devenit un subiect de discuție pe rețelele de socializare. Internauții sunt curioși și cu privire la motivul pentru care părinții acesteia refuză să le-o prezinte.

Atât Smiley, cât și Gina Pistol au încercat să lămurească aceste lucuri. Solistul a precizat că va arăta chipul copilei când ea îi va cere acest lucru, ceea ce nu se va întâmpla prea curând.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum,” a spus și mama fetei.

ADVERTISEMENT