Life

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express. Ce a declarat blondina

17.05.2021 | 23:52
Gina Pistol prima reactie dupa ce a fost inlocuita la Asia Express Ce a declarat blondina
Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express. Ce a declarat blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, lucru care s-a întâmplat și cu „Asia Express”, care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1. 

Prezentatoarea TV nu va face parte din aventura de pe Drumul Împăraților pentru că se află în concediu de creștere copil. Acesta este motivul pentru care vedeta stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

ADVERTISEMENT

Blondina a reacționat la scurt timp după ce a fost înlocuită tot de soția lui Răzvan Fodor, Gina Pistol având câteva mesaje de transmis fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare.

Gina Pistol, declarație după ce Irina Fodor i-a luat locul la Asia Express

„Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory.

ADVERTISEMENT

„Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley pe rețelele de socializare, alături de o poză cu întreaga echipă.

Potrivit surselor FANATIK, Irina Fodor nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat propunerea venită din partea producătorilor de la Antena 1. Frumoasa șatenă a bătut palma cu echipa show-ului, deși are un salariu mai mic decât Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor va pleca în curând în Turcia, locul de unde vor începe filmările de la Asia Express, cu mare entuziasm privind lucrurile și fosta gazdă care este mândră de producție și de echipa care nu mai este pe seama sa.

Vedeta de la „Chefi la cuțite” ar urma să plece chiar luna aceasta din România, fiind cunoscute și câteva vedete care vor fi urmărite în show-ul Asia Express, ce se va filma în Georgia și Azerbaijan.

ADVERTISEMENT

Printre persoanele publice care ar fi acceptat provocarea de la Antena 1 se numără Andreea Antonescu, care ar avea-o colegă pe nimeni alta decât Andreea Bălan, ce a încheiat recent filmările de la „Te cunosc de undeva!”.

Totodată, printre posibilii concurenți din cele 9 echipe se mai află: Connect-R, Pepe, Shit, Jo, Juno și Alina Pușcaș, iar cât despre marele premiu acesta este neschimbat, tot 30.000 de euro, sumă ce se împarte la doi.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și în sezoanele anterioare. Asta înseamnă că trebuie să-și caute singuri adăpost, mâncare și transport, dar și să-și depășească limitele.

Gina Pistol, despre rutina avută la Asia Express

Fosta vedetă Playboy a fost la cârma primelor 3 sezoane de la Asia Express, experiența fiind una unică și pentru ea pentru a trebuit să meargă de fiecare dată după participanți și să se pregătească singură atât vestimentar, cât și legat de make-up.

„A fost foarte greu să includ în bagaj toate cosmeticele de care aveam nevoie, mai ales că am luat cu mine și peste 40 de ținute. Am încercat să includ toate produsele de bază pentru ten și păr, de care știam că nu mă pot lipsi.

Mi-am luat un șampon special nuanțator, ulei și o mască hidratantă, căci în fiecare dimineață mă coafam, apoi, fiind pe teren, îmi expuneam părul la căldură, soare și umiditate”, spunea Gina Pistol acum ceva vreme pentru viva.ro

ADVERTISEMENT