Life

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine. Vedeta a cerut sfatul mămicilor. Ce face copila după ce adoarme

Gina Pistol are probleme cu micuța Josephine. Fanatik vă spune ce face copila după ce adoarme. Vedeta a cerut sfatul mămicilor, pe rețelele de socializare
19.08.2021 | 15:36
Gina Pistol probleme cu micuta Josephine Vedeta a cerut sfatul mamicilor Ce face copila dupa ce adoarme
ADVERTISEMENT

După ce a născut, partenera de viață a lui Smiley s-a dedicat în totalitate fetiței sale, devenind mamă cu normă întreagă. Gina Pistol este foarte activă în mediul online și îi ține pe cei care-i urmăresc activitatea la curent cu toate noutățile.

În plus, fiind la primul copil, prezentatoarea se confruntă cu multe situații noi. Ea nu ezită în a le cere sfatul mămicilor, pe internet.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine. Vedeta a cerut sfatul mămicilor. Ce face copila după ce adoarme

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți. Totuși, cei doi au explicat și că viața li s-a schimbat considerabil și nu mai au așa mult timp pentru ei.

Somnul a fost mereu o problemă pentru cei doi. De data aceasta, problema e a micuței Josephine.

Gina Pistol a povestit că fetița se trezește plângând la puțin timp după ce adoarme. Vedeta le-a cerut o părere mămicilor care-i urmăresc activitatea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme,” a spus ea la InstaStory.

„Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea adoarme singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând, dar un plâns nu că ar durea-o ceva, ca și cum ar visa urât,” a povestit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

„Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu,” a întrebat prezentatoarea.

Când vor vedea internauții chipul fetiței

Una dintre cele mai mari curiozități ale fanilor celor doi este cum arată micuța. Nici până în prezent Smiley și Gina Pistol nu au distribuit vreo fotografie în care să se poată vedea în totalitate chipul lui Josephine.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a explicat că va publica imagini cu fața copilului când acesta îi va cere acest lucru. Așadar, curioșii mai ai de așteptat.

Gina Pistol a motivat decizia prin faptul că nu dorește să-și expună copilul răutăților din mediul online.

ADVERTISEMENT