Life

Gina Pistol, probleme cu sarcina. Prin ce momente trece vedeta: “Sunt epuizată”

06.11.2020 | 18:20
Gina Pistol probleme cu sarcina Prin ce momente trece vedeta Sunt epuizata
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a făcut declarații cu privire la sarcina ei pe rețelele de socializare, mărturisind că a început deja să prezinte semne de epuizare și să obosească mult mai repede.

Lunile trecute, prezentatoarea TV și partenerul ei, Smiley, au dezvăluit că vor deveni părinții unei fetițe, prin intermediul unui videoclip emoționant postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol își ține fanii la curent cu starea ei actuală prin intermediul filmulețelor și fotografiilor publicate în mediul online.

Gina Pistol, probleme cu sarcina. Prin ce momente trece vedeta: “Sunt epuizată”

Gina Pistol este o vedetă activă în mediul online, unde are peste un milion de urmăritori. Vedeta este foarte apropiată de susținătorii ei, dovadă fiind clipurile prin care îi informează pe aceștia cu privire la starea ei de sănătate și la obiceiurile pe care le are în timpul sarcinii.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a declarat că prezintă deja semne de epuizare din cauza sarcinii avansate. Cu toate acestea, frumoasa blondină este încă implicată în diverse proiecte și a afimat că va prezenta în continuare show-ul culinar pe care îl moderează.

Cu toate acestea, Gina Pistol a mărturisit că nu va mai putea prezenta competiția televizată ,,Asia Express”, pentru că sarcina avansată nu îi permite să plece din țară pentru o perioadă de două luni.

ADVERTISEMENT

”Am început să obosesc, nu mai pot merge aşa de mult ca înainte fără să obosesc, şi asta din cauza sarcinii avansate”, a spus Gina.

Conform spuselor ei, vedeta în vârstă de 38 de ani este foarte agitată li se trezește la 6 dimineața pentru a merge la filmări și pentru a-și duce la bun sfârșit toate proiectele, ajungând acasă foarte târziu. Viitoarea mămică a declarat și că își face des testul covid pentru că intră în contact cu multe persoane, cu echipa de filmare și cu cei trei chefi.

ADVERTISEMENT

“Am ajuns acasă şi sunt epuizată. A fost o zi lungă, sunt trează de la 6:15. Dar sunt foarte fericită, am făcut morfologia trimestrului 2 şi totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost tare drag să o văd, dar era foarte agitată. Cred că o să îmi semene”, a spus Gina pe rețelele sociale.

 

ADVERTISEMENT