Life

Gina Pistol, probleme mari de sănătate. Afecțiunea de care suferă soția lui Smiley: ”A fost nevoită să trăiască în chinuri”

Gina Pistol se confruntă cu probleme mari de sănătate. Ce a pățit soția lui Smiley și ce afecțiune o chinuie de ani de zile?
05.06.2023 | 08:56
Gina Pistol probleme mari de sanatate Afectiunea de care sufera sotia lui Smiley A fost nevoita sa traiasca in chinuri
Gina Pistol, probleme mari de sănătate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. Soția lui Smiley nu a vorbit public despre acest lucru, iar mai mereu arată impecabil atunci când apare în spațiul public. În realitate însă, de ani de zile, aceasta se luptă cu o afecțiune dureroasă.

Ce probleme de sănătate are Gina Pistol

O persoană apropiată vedetei a vorbit despre problemele de sănătate ale acesteia. Se pare că încă dinainte de a deveni mamă, Gina Pistol avea dureri insuportabile de spate. Lucrurile aveau să devină și mai dificile după ce aceasta a născut.

ADVERTISEMENT

Și mai mult de atât, pentru că alăpta, Gina Pistol nu avea cum să ia nici medicamente pentru durere. Se pare că vedeta suferă de hernie cervicală, iar la un moment dat va fi nevoită să se opereze. Până atunci însă, aceasta este nevoie să trăiască în chinuri.

Vedeta nu are voie să ridice lucruri grele și de asemenea, este nevoită să facă exerciții pentru coloană. Are de luat și medicamente, iar emisiunea Chefi la Cuțite îi testa limitele, având în vedere că era nevoită să stea ore în șir pe tocuri. 

ADVERTISEMENT

Vedeta evită să mai stea pe tocuri

”Ea se luptă de câțiva ani cu durerile de spate, dar după sarcină a început să aibă dureri insuportabile. Săraca, nici medicamente nu a putut lua cât timp a alăptat, a fost nevoită să trăiască în chinuri.

Are o hernie cervicală ce va necesita operație la un moment dat. Acum, însă, Gina se menajează pe cât de mult poate. Nu mai ridică deloc greutăți, face niște exerciții pentru întărirea coloanei, mai ia medicamente, stă mai mult întinsă, se încalță din ce în ce mai rar pe tocuri.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama ce dureri avea când trebuia să stea la emisiune câte 12-14 ore cocoțată pe tocuri? ”, a dezvăluit o persoană apropiată a vedetei, pentru cancan.ro.

Deși nu a recunoscut public vreodată că suferă de hernie cervicală, la un moment dat, Gina Pistol le-a cerut un sfat fanilor ei. În urmă cu doi ani de zile, vedeta spunea că are dureri de cap și că are niște probleme cu cervicala.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, ea făcea un apel la cei care se confruntă cu astfel de stări să îi dea un sfat. Vedeta nu mai suporta durerile, astfel că erau momente în care îi venea să își plângă singură de milă.

ADVERTISEMENT
Tags: