Life

Gina Pistol, probleme serioase de sănătate după ce a născut! ”Ne copleșesc fricile, panica și stresul”

13.05.2021 | 10:05
Gina Pistol probleme serioase de sanatate dupa ce a nascut Ne coplesesc fricile panica si stresul
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a născut acum două luni, iar de atunci, ca orice mamă, are tot felul de probleme care mai de care mai serioase.

De curând, Gina Pistol, după ce a devenit mamă, a început să observe că în viața ei și-au făcut loc probleme care mai de care mai serioase, frumoasa parteneră de viață a lui Smiley fiind copleșită de lucrurile mărunte ale fiecărei zile.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol are probleme serioase de sănătate după ce a născut

Gina Pistol a născut pe 9 martie prima fetiță a ei și a lui Smiley, micuța primind numele de Josephine Ana Maria, iar de atunci fosta prezentatoare a emisiunii ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1, deși recunoaște că e mai fericită ca niciodată, admite că au apărut probleme serioase de sănătate în viața ei.

Mai exact, a explicat pe conturile ei de socializare, Gina Pistol recunoaște că maternitatea aduce probleme serioase după sine, mai ales când vine vorba de sănătate și de felul în care corpul unei femei se schimbă.

ADVERTISEMENT
Fetita Gina Pistol
Fetita Ginei Pistol si al lui Smiley poarta numele de Josephine Ana Maria Sursa foto: Instagram

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: soție, mamă, iubită, gospodină și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră. În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea părului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifică și mai mult căderea parului”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol, tratament pentru căderea părului

Pentru că situația căderii părului este una care îi ridică mari probleme, Gina Pistol a decis să urmeze și un tratament care, speră ea, va încetini procesul și care îi va reda strălucirea podoabei capilare, cu atât mai mult cu cât frumoasa prezentatoare TV știe că imaginea pe care o are trebuie să fie una impecabilă.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley, părinți fericiți

Gina Pistol și Smiley, deși nu sunt căsătoriți, par să fie mai fericiți ca niciodată, mai ales de când a apărut în viața lor fetița Josephine Ana Maria. De altfel, la doar câteva zile după naștere, Gina Pistol a realizat ce înseamnă, de fapt, să fii mamă, mesajul ei fiind mai mult decât explicit cu privire la sentimentele care o încearcă.

”Mă topesc de dragul ei. Am crezut că știu ce-i iubirea. Însă abia acum o înțeleg”, a notat Gina Pistol pe rețelele de socializare la câteva zile după ce a devenit mamă, în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT
Smiley si Gina Pistol
Smiley si Gina Pistol au impreuna o fetita Sursa foto: Instagram

”Sunt fix în camera fetiței, suntem extrem de bucuroși, e o fericire pe care nu am trăit-o niciodată, ne trezim împreună, facem toate lucrurile împreună. Gina și-a revenit foarte bine și totul decurge conform planului, chiar dacă nu avem unul, fetița noastră este o minune pentru noi și ne bucurăm de fiecare clipă cu ea”, a spus, pe atunci, și Smiley în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Gina Pistol, înlocuită cu soția lui Răzvan Fodor la ”Chefi la Cuțite”

După ce a devenit mamă, emisiunea ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1 a avut nevoie, de urgență, de o nouă prezentatoare, având în vedere că Gina Pistol este mai mult decât ocupată cu fetița ei și a lui Smiley, micuța Josephine Ana Maria.

Din acest motiv, producătorii show-ului culinar au ales să facă un ”transfer” din Pro TV, iar noua prezentatoare de la ”Chefi la Cuțite” a devenit soția lui Răzvan Fodor, Irina.

Vestea nu a luat-o prin surprindere pe Gina Pistol, aceasta, plină de fir-play, adresându-i înlocuitoarei sale, Irina Fodor, un mesaj cât se poate de frumos, ba chiar mulțumindu-i pentru efortul pe care îl depune.

„Adevărul este că tare greu mi-a fost. Vreo 2-3 zile nu am fost în apele mele deloc. Dar era foarte obositor pentru mine să particip la filmări. Și iată că gândurile lor bune au ajuns a mine. Am născut o fetiță minunată și sănătoasă și abia aștept să fiu cu ochii pe ei în continuare. Oricum, `Chefi la cuțite` a rămas pe mâini bune. Mulțumesc frumos, Irina!”, a spus Gina Pistol pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT