Life

Gina Pistol, pusă pe șotii. Fotografia care i-a făcut pe fani să râdă cu lacrimi: „Unt, scoici, pâine, fetiță”

13.01.2021 | 21:05
Gina Pistol pusa pe sotii Fotografia care ia facut pe fani sa rada cu lacrimi Unt scoici paine fetita
ADVERTISEMENT

În așteptarea zilei în care va deveni mamă pentru prima dată, Gina Pistol și-a făcut fanii să râdă cu lacrimi printr-o fotografie postată recent în mediul online. Nici nu se putea întâmpla altfel, având în vedere că în prim-plan sunt, alături de ea, simpaticii chefi Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Frumoasa blondină a încercat astfel să explice motivele pentru care s-au cam îngrășat în ultima perioadă, respectiv scoicile, untul, pâinea de casă și, bineînțeles, fetița pe care îndrăgita prezentatoare TV o poartă în pântec. Nici nu a „urcat” bine imaginea pe Instagram, că au și început să curgă mesajele din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, dezvăluirile sale în legătură cu numărul kilogramelor acumulate pe parcursul sarcinii nu s-au oprit aici. Smiley care s-a pus serios de slăbit, ține regim și face zilnic mișcare. Chiar dacă era conștientă că nu mai are greutatea de acum 7 sau 8 luni, a rămas mască în momentul în care s-a suit pe cântarul performant achiziționat recent de Smiley.

Cea mai tare glumă pe seama chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu. „Vinovată” e chiar Gina Pistol

O fetiță frumoasă ca tine și sănătoasă!”, „Să vă trăiască și să vă bucurați de ea!!!” sau „Ce tare e poza”, sunt doar câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Ce tare e asta!”, „Foarte sugestivă poza! Să i-o arăți și fetiței când crește”,  „Cea mai simpatică poză”, au mai scris internauții.

Dezvăluiri despre kilogramele acumulate pe timpul sarcinii: „A fost șocul zilei. Plâng în mine, plâng!”

Am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine, plâng. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a zis Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână, pentru drenajul limfatic, dar sunt multe kilograme.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum să vă explic ca să mă înțelegeți. Și trebuie să fac ceva, n-am cum, dar nu, nu pot să vă spun câte kilograme am, dar d-aia mi-era mie greu la urcat scări și la mers pe jos.  A fost șocul zilei.

Eu am văzut, știu că sunt mai pufoasă că nu mai sunt cum eram în urmă cu șapte sau opt luni, dar nu mă așteptam să fie așa multe kilograme și mai am două luni.

ADVERTISEMENT

Imaginați-vă cum e să purtați, să cărați, în fiecare zi o ganteră care depășește 15 kilograme. Să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu, îmi place să fac haz de necaz și să parodiez mici etape sau întâmplări din viață”, le-a transmis Gina Pistol fanilor săi.

ADVERTISEMENT