Life

Gina Pistol, replică dură după ce a fost “taxată” de mămici: “Mai scutiți-mă!”

01.04.2021 | 19:15
Gina Pistol replica dura dupa ce a fost taxata de mamici Mai scutitima
Gina Pistol, din nou în vizorul fanilor. Fotografia care a cauzat un război pe Instagram Sursă foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a răbufnit după ce a fost criticată în mediul online de alte mame. Gina Pistol a filmat o serie de clipuri, pe care le-a postat pe contul ei de Instagram, acolo unde le-a răspuns în termeni duri celor care i-au dat mesaje răutăcioase.

Vedeta Antena 1 nu își dorește să joace rolul mamei perfecte, tocmai de aceea le împărtășește mereu fanilor ei adevăratele trăiri și senzații din această perioadă. Însă, unele femei cred că doar se plânge prea mult.

ADVERTISEMENT

“Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.

Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor.. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a povestit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley a răbufnit pe Instagram. Ce a scos-o din minți pe Gina Pistol

Îndrăgita prezentatoare de la Chefi la Cuțite crede că nu este o rușine faptul că alege să spună deschis tot ceea ce simte de când a devenit mamă. Chiar dacă se bucură că are o fetiță, acest lucru nu înseamnă că nu poate fi afectată și de greutăți.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă.

Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună: am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil? Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă.

ADVERTISEMENT

Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a povestit Gina Pistol.

ADVERTISEMENT