Life

Gina Pistol, primul “interviu” după ce a născut: “Nu e deloc ușor! Jos pălăria în fața mamelor”

19.03.2021 | 13:37
Gina Pistol primul interviu dupa ce a nascut Nu e deloc usor Jos palaria in fata mamelor
Mămica Gina Pistol a înlocuit ținutele sexy cu pijamale. Sursă foto: capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a oferit primul “interviu”, după ce a născut, și a făcut-o într-un mod neobișnuit: pe contul de Instagram. Vedeta a schimbat ținutele sexy cu pijamale moi și confortabile, a înlocuit orele de somn cu cele în care stă cu ochii aproape non-stop pe fiica ei și recunoaște că nu este deloc ușor. Maternitatea este o ecuație în care s-a avântat fără să cunoască datele problemei și mărturisește că momentele în care Josephine zâmbește sunt cele care o fac să uite greul primelor zile ca mămică.

Au trecut zece zile de când Gina Pistol a devenit mamă, iar viziunea asupra vieții i s-a schimbat radical. Prezentatoarea TV a pus în stand by conturile de pe rețelele de socializare, acolo unde apare destul de sporadic, și atunci când micuța Josephine doarme.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol recunoaște că nu a avut zile ușoare, după ce a suferit intervenția de cezariană, însă, în prezent, se simte bine și se bucură de fiecare clipă alături de fetița ei, dar și de partenerul de viață, Smiley, care s-a dovedit un real sprijin. Într-o filmare publicată, astăzi, pe InstaStory, în timp ce fiica ei dormea, Gina Pistol și-a surprins prietenii cu un prim interviu după ce a născut, dar și cu faptul că nu-și putea muta, prea mult, privirea de la Josephine care zâmbea, în timp ce dormea, conform mărturisirii făcută de proaspăta mămică.

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, hrănită cu lapte matern

“M-am întors, nu pentru mult timp. Băi, nu am avut nici timp și nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată 26 din 24 de ore. Sunt bine, m-am recuperat foarte repede după operație, doar că nu e ușor deloc. Mai ales la început! Jos pălăria în fața tuturor mamelor. Fizic mi-am revenit abia în a treia zi după operație, pentru că primele două zile după naștere nu au fost cele mai frumoase din viața mea și vă spun sincer! Nu, nu au fost!”, a mărturisit vedeta, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuțite”, de la Antena 1, s-a trezit în situația în care a constatat că toate informațiile acumulate pe parcursul celor nouă luni de sarcină nu i-au fost de ajutor. Motivul? S-au șters cu buretele în momentul în care a ajuns cu fiica acasă, semn că teoria “bate” întotdeauna practica.

“Tot ce citești în cele 9 luni de sarcină, tot ce ți se spune la spital, de către moaște, de către pediatru, uiți. În momentul în care pășești în casă, uiți tot. Oricum, mare ajutor am din partea lui Andrei! Se descurcă foarte bine! Este minunat sentimentul pe care îl ai când devii mamă, este minunat, uiți de tot greul.”, a spus Gina Pistol, într-o înregistrare publicată pe Instagram, acolo unde poate fi observat faptul că vedeta poartă o pijama cu nasturi și imprimeuri haioase, comodă pentru perioadă în care-și ține fiica la sân.

ADVERTISEMENT

De ce au ales Smiley și Gina Pistol numele de Josephine pentru fetița lor

Profitând de ora de somn a fiicei sale, Smiley a intrat, în direct, prin telefon, în emisiunea “Vorbește lumea”, și a dezvăluit cum a fost ales numele micuței, dar și faptul că Gina Pistol a optat pentru alăptarea naturală a bebelușului.

“Gina şi-a dorit Josephine şi au am ales Ana. A ascultat o piesă care a marcat-o şi îi place foarte mult numele. Iar, mie, Ana mi se pare un nume simplu, foarte frumos şi se leagă foarte bine cu Maria. Mie nu îmi place să mă repet şi am zis să nu repet nişte nume care există deja în familie. Noi îi spunem Josephine. (…)

ADVERTISEMENT

Facem toate lucrurile împreună, dar sunt lucruri pe care eu nu le pot face, cum ar fi alăptatul. Eu sunt cu schimbatul scutecelor, sunt omul de la gaze… Acum chiar o să fie bună masca asta la ceva. Mă panichez atunci când schimb scutecul şi ea plânge, am senzaţia că a pornit alarma şi eu trebuie să o închid cât mai repede.”, a mărturisit Smiley.

ADVERTISEMENT