Life

Gina Pistol, schimbare de look. Blondina a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare

Gina Pistol a apărut în urmă cu puțin timp cu un look diferit după o vizită la salon. Iubita lui Smiley a stat 8 ore pentru un vopsit.
04.10.2022 | 20:51
Gina Pistol schimbare de look Blondina a stat 8 ore in salonul de infrumusetare
Gina Pistol, look diferit după o vizită la salon. A stat 8 ore pentru un vopsit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a emisiunii culinare Chefi la cuțite a recurs la o schimbare de look. Blondina a stat 8 ore în salonul de înfrumusețare de unde a ieșit mulțumită de rezultat, dovadă fiind imaginile din social media.

Gina Pistol, look diferit după o vizită la salon. A stat 8 ore pentru un vopsit

Gina Pistol a recurs la o schimbare de look pe care și-o dorea de multă vreme. Vedeta adoră părul blond, dovadă că nu a făcut modificări drastice, să nu mai fie recunoscută pe stradă sau când apare pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

A simțit nevoia să-și mai deschidă nuanța podoabei capilare și a ales un salon de înfrumusețare unde se simte ca acasă și de unde pleacă cu un vibe bun. Iubita lui Smiley a petrecut 8 ore pentru a avea un blond perfect.

Nuanța părului este una mai accentuată decât înainte și acoperă în totalitatea șatenul care se observa la rădăcini. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut o alegere înțeleapă, care o prinde de minune și care îi place enorm.

ADVERTISEMENT

„Îl ador”, a transmis Gina Pistol, pe Instagram, legat de noua schimbare pentru care a fost nevoită să stea ore bune la salonul de înfrumusețare deținut de un hair stylist apreciat în domeniu.

Gina Pistol are încredere în aceiași hair styliști

Gina Pistol adoră părul blond, de lungime medie, care se poate îngriji foarte ușor. Frumoasa blondină preferă o podoabă capilară cât mai naturală și uneori chiar se coafează acasă, fără să piardă timpul în saloanele de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi-au plăcut niciodată coafurile perfecte, fixate, fug de ele ca necuratul de tămâie. Îmi place să am părul ca după o noapte de dragoste sau după o amiază pe plajă, genul ăla cât mai natural, dar neapărat curat. 

Mă vopsesc și mă tund mereu în aceleași locuri, am doi hairstyliști în care am mare încredere.

ADVERTISEMENT

Îmi place să îmi aranjez părul și singură, nu petrec foarte mult timp în fața oglinzii”, spunea Gina Pistol în urmă cu ceva vreme pentru csid.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: