Life

Gina Pistol, schimbare radicală. Însărcinată în 5 luni, prezentatoarea Chefi la Cuțite și-a surprins fanii

18.11.2020 | 19:38
Gina Pistol schimbare radicala Insarcinata in 5 luni prezentatoarea Chefi la Cutite sia surprins fanii
ADVERTISEMENT

Gina Pistol pare pregătită să le arate tuturor că se pricepe și la cântat. Vedeta s-a transformat în Crăiasa Zăpezii și va cânta în fața tuturor, de Crăciun, însărcinată în 5 luni.

Prezentatoarea TV a show-ului ,,Chefi la Cuțite” și iubitul său, Smiley, au anunțat, cu câteva luni în urmă, că vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui filmuleț emoționant postat pe YouTube.

ADVERTISEMENT

În prezent, Gina Pistol este gravidă de aproximativ 5 luni și, deși este activă și are parte de o viață foarte agitată, aceasta a afirmat că deja a început să se simtă extenuată, obosind foarte repede.

Gina Pistol, schimbare radicală. Însărcinată în 5 luni, vedeta s-a transformat în Crăiasa Zăpezii

Vedetele de la Antena 1 filmează pentru promourile de Crăciun, iar apariția care a atras atenția tuturor a fost cea a Ginei Pistol. Iubita lui Smiley va cânta în fața tuturor, transformată în Crăiasa Zăpezii și însărcinată în 5 luni.

ADVERTISEMENT

În promourile de Crăciun apar vedete importante ale postului de televiziune Antena 1, printre care și Loredana Groza, Delia, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Florin Ristei, Speak sau cei trei jurați ai emisiunii culinare prezentate de Gina Pistol.

Frumoasa blondină va deveni mamă peste aproximativ 4 luni și va aduce pe lume o fetiță. Între timp, vedeta este implicată în diverse proiecte profesionale, încearcă să țină pasul cu activitățile sale și este foarte activă și pe rețelele de socializare, menținând un contact permanent cu fanii ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol se documentează foarte mult în privința sarcinii și citește multe cărți pentru proaspete mămici, oferindu-le sfaturi admiratoarelor sale. Prezentatoarea TV s-a schimbat total în ultimele luni de sarcină, după cum chiar ea a declarat. Vedeta a pus deja 10 kilograme în timpul sarcinii şi îi este tot mai greu să se deplaseze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

În promourile de Sărbători, Gina Pistol va intra în rolul Crăiesei Zăpezii şi va cânta, spre surprinderea tuturor. În trecut, Gina a urmat cursuri de canto la şcoala Crinei Mardare, unde a studiat cu Oliver Popa. Partenera de viață a lui Smiley a cântat împreună cu cei trei chefi câteva colinde și melodii de Crăciun, care urmează să fie difuzate în decembrie pe Antena 1.

ADVERTISEMENT