Life

Gina Pistol, schimbări importante de când s-a aflat că va avea bebelușul lui Smiley. Și-a afișat burtica de gravidă

27.08.2020 | 22:03
Gina Pistol schimbari importante de cand sa aflat ca va avea bebelusul lui Smiley Sia afisat burtica de gravida
ADVERTISEMENT

Gina Pistol pare să fie pusă pe mari schimbări în această perioadă. Despre prezentatoarea TV s-a tot zvonit în ultima vreme că ar fi însărcinată. Bebelușul lui Smiley ar putea veni pe lume spre finele acestui an sau chiar anul viitor.

Totodată, ultimele vești despre prezentatoarea Asia Express i-au luat prin surprindere pe cei din public. Mulți s-au întrebat și când va face Gina Pistol marele anunț legat de sarcină, în mod oficial. Până la acest moment, nici Gina Pistol sau Smiley n-au confirmat veștile despre faptul că vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Gina Pistol tace și face. De curând, vedeta celor de la Antena 1 le-a arătat fanilor de pe Instagram că locuința ei trece prin anumite modificări, în această perioadă.

Gina Pistol, schimbări importante în locuință de când s-a aflat că va avea bebelușul lui Smiley. S-a afișat cu burtica de gravidă

Din primele clipe în care a aflat veștile legate de posibila sarcina ea pare că și-a dorit o cameră dedicată pentru bebelușul lui Smiley. Detaliul legat de sarcină a fost confirmat de cea mai nouă postare din mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta Asia Express le-a arătat internauților că și-a schimbat tapetul, dar și că se ocupă de astfel de treburi casnice. A apelat la o echipă de specialiști în acest sens fără să stea pe gânduri și în cea mai nouă poză de pe Instagram mulți au remarcat că are burtica de gravidă la vedere.

De aceea, secțiunea de comentarii a fost împânzită de astfel de replici din partea celor care au stat cu sufletul la gură să afle cine va câștiga sezonul 3 din Asia Express, cu doar câteva luni în urmă.

ADVERTISEMENT

“Nu știu alții cum sunt, dar eu iubesc pereții îmbracați în tapet. Voiam să-mi schimb tapetul din dormitor de ceva vreme.

După lungi căutari, negăsind nimic pe placul meu, aproape că renunțasem la idee. Nu mai știu cum am dat pe Instagram peste o echipă de design. (…) Mi-am facut timp să dau o fugă până la showroom-ul lor.”, a scris Gina Pistol, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol, schimbări importante de când s-a aflat că va avea bebelușul lui Smiley. Prezentatoarea s-a afișat cu burtica de gravidă
Gina Pistol s-a afișat cu burtica de gravidă la vedere, într-o poză publicată pe Instagram

“Vine bebe? De asta schimbi prin casă?”, “Ești însărcinată? Așa au zis la radio.” sau “Să ai sarcină ușoară”, i-au transmis fanii din mediul online Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT