Life

Gina Pistol, schimbată la revenirea pe micile ecrane. Ce au remarcat jurații de la Chefi la cuțite

Gina Pistol a ajuns în vizorul juraților de la Chefi la cuțite. Ce au observat bucătarii în privința frumoasei prezentatoare.
27.09.2022 | 15:04
Gina Pistol schimbata la revenirea pe micile ecrane Ce au remarcat juratii de la Chefi la cutite
Gina Pistol, în vizorul juraților de la Chefi la cuțite. Ce au observat în privința prezentatoarei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este complet schimbată la revenirea pe micile ecrane. Jurații au remarcat imediat modificările prin care a trecut iubita lui Smiley de când a devenit mamă pentru prima oară, în martie 2021.

Gina Pistol, în vizorul juraților de la Chefi la cuțite. Ce au observat în privința prezentatoarei

Gina Pistol a fost analizată de jurații de la Chefi la cuțite, odată cu revenirea pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 a fost diagnosticată cu Covid-19, dar s-a vindecat și acest lucru i-a permis să-și reia activitatea de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați ai emisiunii culinare au observat că prezentatoarei îi este mai greu să se concentreze de când a devenit mamă pentru că toate gândurile ei se îndreaptă către fiica sa și a lui Smiley, Josephine Ana.

„S-a întors Gina în platou. Ca oricare alt român, s-a îmbolnăvit și ea, că nu a fost atentă și a luat Covid-19. Ăsta este motivul pentru care nu a venit din prima zi cu noi. Acum Irina Fodor a primit în patima Covidului”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Știu că Ginei îi este mult mai greu să fie acum alături de noi atâtea ore… pentru că un copil mic are nevoie de mamă mai mult decât orice și Ginei îi este greu acum să se împartă.

Necazul ăsta care a căzut asupra Irinei, care a adus-o pe Gina mai repede în platou decât a trebuit”, a completat chef Florin Dumitrescu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, fericită că a revenit pe platourile de filmare

Gina Pistol este fericită că a revenit pe platourile de filmare, mai ales că are o relație foarte bună cu cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Moderatoarea de la Antena 1 se înțelege de minune cu chefii cu care lucrează de ani buni.

În plus, vedeta are numai cuvinte de laudă și aprecieri la adresa bucătarilor. Pe Cătălin Scărlătescu îl vede ca pe un frate mai mare, iar Sorin Bontea este un om extraordinar în viziunea iubitei cântărețului Smiley.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Pistol mărturisește că Florin Dumitrescu este mai apropiat de ea de când a adus pe lume un copil, bucătarul având la rândul său două fete.

ADVERTISEMENT