Life

Gina Pistol se pregătește să nască, iar Smiley e pus pe șotii. Ce dezvăluiri a făcut artistul

08.03.2021 | 10:04
Gina Pistol se pregateste sa nasca iar Smiley e pus pe sotii Ce dezvaluiri a facut artistul
Smiley dă din casă. Cum a decurs sarcina iubitei sale. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul pandemiei a însemnat, pentru multe dintre cuplurile din showbiz-ul românesc și nu numai, un capăt de drum. În cazul Ginei Pistol și al lui Smiley, este, însă, o cu totul altă poveste, fiindcă 2020 le-a oferit cel mai frumos cadou.

Doar câteva zile au mai rămas până în clipa în care blondina va aduce pe lume primul lor copil, într-o clinică privată din Capitală, așa că pregătirile sunt în toi. În plus, viitorul tătic s-a informat cum se cuvine, citind diverse articole dedicate celor mici și chiar a apelat la prieteni care au mai multă experiență din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită”, a dezvăluit carismaticul artist, mai în glumă, mai în serios, în cadrul unui show online.

Smiley dă din casă. Cum a decurs sarcina Ginei Pistol

În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată.

ADVERTISEMENT

Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp.

A mea preferă fructele. Nu vreau să zic că Gina mănâncă mulți struguri, dar doamna de la care cumpăr din piață m-a întrebat cu cât dau litrul de vin.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs.

Acum sunt în stadiul de pregătire pentru a deveni tată, ceea ce nu e o chestie simplă. Dacă te pui să cauți pe net articole sau cărți cu sfaturi, îmi dau seama că trebuia să mă apuc înainte să știu că voi fi tată. Chiar înainte să am și iubită.

ADVERTISEMENT

Să mă pregătesc mai serios, am început să fac exerciții fizice ca să mă descurc la proba de împins căruciorul. Îmi pun compilații cu copii ce plâng pe Youtube ca să mă obișnuiesc cu zgomotul. Îmi setez ceasul să sune așa, random, la 2-3 noaptea, să mă învăț cu trezitul.

Și dacă tot m-am trezit, dau o FIFA și beau o bere. Ce e clar, versuri pentru rolul de tată, am făcut chiar înainte să fiu conștient de asta. De exemplu: de unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?”, a mărturisit Smiley.

ADVERTISEMENT