Life

Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă, însă fanii au văzut altceva: ”Ce ai la genunchi?”

15.10.2020 | 17:36
Gina Pistol sia aratat burtica de gravida insa fanii au vazut altceva Ce ai la genunchi
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este o viitoare mămică foarte mândră, iar de curând și-a arătat burtica de gravidă prin intermediul unei fotografii postate pe Instagram.

Vedeta de la Chefi la Cuțite și Asia Express așteaptă o fetiță cu artistul Smiley, iar abdomenul său a devenit din ce în ce mai pronunțat.

ADVERTISEMENT

Dovadă o face și ultima postare a blondinei din mediul online, în care aceasta apare îmbrăcată într-o rochie roșie destul de mulată prin care i se poate observa foarte bine zona de abdomen.

Gina Pistol cu burtica de gravidă la vedere. Ce reacții uimitoare au avut fanii

Însă, urmăritorii acesteia din mediul online nu au observat acest detaliu legat de sarcina vedetei care a revenit recent și dintr-o vacanță în Grecia.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a fost întrebată la scurt timp de când a făcut publică imaginea respectivă, pe Instagram, pe când urmează să publice o poză în care să i se vadă mai bine abdomenul de graviduță. “O poză și cu burtica când pui?”, a fost mesajul unei urmăritoare.

Mai mult, o altă reacție uluitoare a fanilor a stat în faptul că au întrebat-o pe vedeta Antena 1 ce a pățit la genunchi, deoarece părea că suferise o leziune în zona respectivă. “Ce ai pățit la genunchi, ai alergat și ai căzut?”, a întrebat-o un prieten virtual.

ADVERTISEMENT

Poza în care Gina Pistol s-a afișat îmbrăcată cu o rochie roșie mulată și decupată pe un picior a făcut furori în rândul internauților, însă mulți nici nu au observat burtica de gravidă. De aceea, vedeta pare că a fost luată la rost și legat de siluetă. “Adio corp suplu!”, i-a transmis o urmăritoare.

Gina Pistol și-a arătat burtica de gravidă, însă fanii au văzut altceva ”Ce ai la genunchi”
Gina Pistol a stârnit tot soiul de reacții cu această poză postată recent pe Instagram

Gina Pistol și-a ținut sarcina secretă până la finele lunii trecute, când ea și Smiley au anunțat prin intermediul unui clip emoționant că vor avea o fetiță. Prezentatoarea a preferat să nu le spună nici celor din familie, nici prietenilor vreun detaliu legat de posibilitatea că va deveni mamă.

ADVERTISEMENT

Totodată, burtica acesteia abia începe să se cunoască, dar va fi cu siguranță cu mult mai proemintentă în viitorul apropiat, pe măsură ce sarcina ei evoluează.

”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural”, a susținut Gina Pistol în anunțul despre sarcină.

ADVERTISEMENT