Life

Gina Pistol și-a deschis sufletul. Prin ce trece de când a devenit mamă: „Mă consumă enorm”

Gina Pistol și-a făcut curaj și a explicat ce simte de când a devenit mamă. Iubita lui Smiley a mărturisit că a trecut printr-o perioadă dificilă și că are nevoie de puțin timp doar pentru ea.
11.08.2022 | 18:44
Gina Pistol sia deschis sufletul Prin ce trece de cand a devenit mama Ma consuma enorm
Gina Pistol, adevărul despre viața de mamă. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Viața Ginei Pistol s-a schimbat mult în ultimul an. De când a devenit mamă, iubita lui Smiley are mai multe responsabilități decât înainte, iar acest lucru o poate copleși uneori. Vedeta a mărturisit că a trecut printr-o periaodă dificilă, în care a simțit că lipsește energia.

Gina Pistol, mărturisiri sincere despre viața de mamă. Cum se simte iubita lui Smiley

În luna martie a anului trecut, a venit pe lume micuța Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, pe care vedeta Antena 1 o consideră un adevărat dar de la Dumnezeu. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă fericirea copilului său este pe primul loc în viața Ginei Pistol, aceasta a recunoscut că a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, în care a fost lipsită de motivație.

„Măi, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie și nu e doar energie din punct de vedere fizic, nu am energie psihic. Nu reușesc să mă adun. Oricum sunt puțin mai bine, acum, în perioada asta. Nu știu ce s-a întâmplat, anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine”, spus Gina Pistol pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a adăugat că adesea are astfel de discuții cu ea însăși. Faptul că nu s-a simțit bine, a împiedicat-o pe Gina Pistol și să fie foarte activă în mediul online. Aceasta se dedică în majoritatea timpului vieții de familie.

„De aceea nici nu am făcut postări pe Instagram, pentru că pur și simplu nu am avut energie. Toată viața asta de om mare mă consumă enorm.

ADVERTISEMENT

Și de când am devenit mamă parcă nu mai am timp de nimic altceva. Adică, tot timpul fac cumpărături, mă ocup de casă, gătesc, stau și eu cu copilul”, a adăugat Gina Pistol.

„Mă chinui singură”

Cu toate că ea și Smiley au o bonă care îi ajută cu îngrijirea lui Josephine, Gina Pistol nu se poate odihni și preferă să se țină tot timpul ocupată.

ADVERTISEMENT

„E o treabă pe care trebuie s-o lucrez eu cu mine. Tot timpul îmi dau de lucru. Mă chinui singură. Tot timpul sunt ocupată, eu tot timpul am ceva de făcut, că altfel nu mă simt bine, dacă stau”, a explicat prezentatoarea Chefi la cuțite.

În plus, Gina Pistol pune oboseala și pe seama faptului că nu a mai avut de mult o vacanță în care să plece fără copil și să se poată relaxa.

„Și poate pentru că nu am avut concediu, vacanță de ceva vreme. Mi-e foarte greu să mă gândesc că aș putea să plec fără copil.

Mă bucur când o avem cu noi, doar că nu ești, frate, în concediu când ești cu copilul. Între noi fie vorba, când pleci cu copilul în vacanță, aia nu e vacanță pentru părinți, pentru că practic fac aceleași lucruri pe care le fac acasă, doar că le fac în alt loc. Am nevoie de câteva zile doar pentru mine, clar”, a dezvăluit vedeta Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: