Life

Gina Pistol și-a îndeplinit una dintre cele mai arzătoare dorințe de când a devenit mămică. Unde a fost surprinsă

11.05.2021 | 15:14
Gina Pistol sia indeplinit una dintre cele mai arzatoare dorinte de cand a devenit mamica Unde a fost surprinsa
Gina Pistol, răsfăț de șase ore la coafor. Cum a fost surprinsă iubita lui Smiley. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

La două luni de când a născut, Gina Pistol și-a îndeplinit una dintre cele mai arzătoare dorințe. Blondina a vrut să-și reîmprospăteze look-ul, așa că a petrecut șase ore la coafor, lăsându-și fiica în grija lui Smiley.

Vedeta de la Antena 1 a simțit nevoia să-și facă o schimbare, din moment ce nu a mai avut timp pentru astfel de ieșiri în ultimele luni. Pentru prima dată de când a născut, Gina Pistol a mers singură undeva în cea mai mare parte a zilei.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Asia Express” se bucură din plin de viața de mămică, chiar dacă a fost foarte obosită la început, mai ales în primele două săptămâni. Cu ajutorul lui Smiley, vedeta s-a descurcat de minune.

Gina Pistol și-a îndeplinit una dintre cele mai arzătoare dorințe de când a devenit mămică

Gina Pistol este foarte ocupată de când a devenit mămică, în urmă cu două luni. Micuța Josephine i-a ocupat tot timpul și, chiar dacă îl are alături pe Smiley, blondina nu a mai putut să se deplaseze prin oraș de una singură, așa cum făcea înainte.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” a fost surprinsă mergând către coafor de dimineață, unde a stat timp de șase ore. Partenera lui Smiley a fost văzută plecând de acasă în jurul orei 10 dimineața, potrivit click.ro, unde există mai multe imagini cu acest moment.

După aproximativ 40 de minute, Gina a ajuns la un salon din cartierul Primăverii, unde mergea și înainte de naștere. Conform sursei menționate mai sus, prezentatoarea de la Antena 1 a stat la coafor de la ora 11.00 până la 17.00, peste programul de închidere.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aceasta a depășit recordul propriu, dar și din lumea vedetelor. Elena Udrea a petrecut aproximativ cinci ore într-un salon de înfrumusețare, însă acum a fost „doborâtă”.

După ce a fost tunsă, vopsită și i s-au aplicat diverse tratamente, iubita lui Smiley a părăsit salonul de coafură îmbrăcată lejer, cu o glugă pe cap, ca să se ferească de ploaie, dar și pentru a nu „strica” munca stiliștilor.

ADVERTISEMENT

Îndreptându-se spre mașină, după atâtea ore pe scaunul de la salon, Gina Pistol și-a uitat portofelul, iar unul dintre angajați i l-a dat direct pe fereastra autoturismului.

Cum a slăbit Gina Pistol după naștere

La două luni de când a venit pe lume fetița ei, Gina Pistol a reușit să dea jos câteva kilograme, după cum le-a împărtășit fanilor. Momentan, prezentatoarea TV nu are voie să facă sport, așa că se descurcă cu cremele anticelulitice și încearcă să mănânce cât mai sănătos.

„Pielea noastră trece, de-a lungul vieții, printr-o serie de modificări, iar sarcina este o etapă deosebit de importantă. Avem nevoie de îngrijire și hidratare în sarcină și după naștere.

Toate ne dorim să scăpăm rapid de surplusul de kilograme, însă nu trebuie să neglijăm impactul pe care îl poate avea asupra pielii. E posibil să ne confruntăm cu o scădere a fermității, celulită, ori țesut gras în exces.

Îmi simt pielea hidratată, mai fermă, tonifiată (plus că lasă un miros plăcut pe piele). Folosind crema în fiecare zi, în timpul masajului, am observat cum zonele cu celulită vizibilă încep să se estompeze.

Trebuie avut în vedere însă că din rutina de îngrijire nu trebuie să lipsească sportul, o dietă echilibrată și multă apă, a declarat Gina Pistol pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Săptămâna trecută, telespectatorii „Chefi la Cuțite” au avut o mare surpriză. Blondina a fost înlocuită de Irina Fodor, care prezintă în continuare sezonul 9, sarcina Ginei fiind destul de avansată în momentul filmărilor.

Din fericire, aceasta i-a asigurat pe chefi și pe fanii show-ului culinar că se va întoarce în sezonul următor.

ADVERTISEMENT