Life

Gina Pistol și-a tras look de fată rea! Uite-o cu piercing în nas și într-o ținută AC/DC – Foto

14.07.2020 | 18:09
Gina Pistol sia tras look de fata rea Uiteo cu piercing in nas si intro tinuta ACDC  Foto
Gina Pistol. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-a schimbat look-ul pentru o perioadă scurtă de timp, iar fanii i-au apreciat conținutul de pe Instagram.

Iubita lui Smiley s-a transformat în fată rea pentru o ședință foto și a adoptat un stil nou vestimentar.

ADVERTISEMENT

Ea apare într-un tricou cu numele legendarei trupe rock AC/DC și cu cercel în nas.

Gina Pistol, apariție wow pe Instagram

Prezentatoarea emisiunii Asia Express de la Antena 1 este plină de surprize, căci a reușit să adune peste 14.000 mii de like-uri la postarea cu ea cu un look nou. Amuzat, un fan i-a scris „ legenda spune că Gina răspunde rar la întrebări.”, iar atunci când nu se aștepta, vedeta i-a răspuns acestuia „ legenda spune că Gina mai are și alte treburi.”.

View this post on Instagram

hair @amalia.matache makeup @alexandracraescu

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Gina Pistol a ales pentru această ședință foto să-și coafeze diferit și părul, iar admiratorii săi au apreciat schimbarea. „ Ce bine îți stă cu freza asta, ne amintește de alte vremuri!”, au menționat unii dintre fani.

ADVERTISEMENT

Se căsătorește cu Smiley?

Gina Pistol și Smiley au o relație de 3 ani, iar de ceva timp locuiesc împreună în casa artistului din afara orașului. Mai îndrăgostiți ca oricând, cei doi își fac declarații de iubire pe rețelele de socializare și se fotografiază împreună, iar apoi postează imaginile pe internet.

Muți se întreabă când se vor căsători cei doi, însă răspunsul încă întârzie să apară. De curând, Gina Pistol a afișat pe internet un inel suspect, care părea să fie de logodnă. Deși a fost întrebată dacă se căsătoresc, prezentatoarea Asia Express nu a oferit niciun răspuns afirmativ în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns vedetă în România?

Fostă vedetă Playboy, Gina Pistol a avut numeroși iubiți din showbiz de-a lungul timpului.  Gina Pistol s-a născut Roșiorii de Vede, județul Teleorman, într-o familie normală, fără posibilități financiare. După ce a terminat liceul, vedeta s-a angajat vânzătoare la magazinul din sat, apoi operatoare xerox.

Apoi, ea s-a angajat într-un magazin de lux în București tot vânzătoare. Acolo, un bărbat influent a sesizat-o și i-a spus dacă nu vrea să fie model. Astfel, după mai multe ședințe foto, tânăra Gina a ajuns și în Playboy, iar apoi iubita lui Codin Maticiuc. Relația a durat 9 luni, iar apoi s-a legat sufletește de afaceristul Nicola, împreună cu care a fost 7 ani, din 2006 până în 2013, însă în acest timp a avut și reprize de despărțiri.

ADVERTISEMENT
Iubiții Ginei Pistol și fostele relații de amor ale lui Smiley. Foto: Ciao.ro
Iubiții Ginei Pistol și fostele relații de amor ale lui Smiley. Foto: Ciao.ro

În aceste reprize, Gina Pistol s-a iubit și cu Bogdan Ivanof în 2008, iar în 2009 o scurtă idilă cu Ciprian Marica. În 2012, Gina Pistol a fost și cu fotbalistul Mihai Răduț, pentru care s-a mutat la Târgu Jiu, însă s-au despărțit după 7 luni. Diferența de trai, dar poate și de vârstă, el fiind cu 9 ani mai mic decât ea.

Din 2013 până în 2017, Gina Pistol a avut o relație cu Alin Cocoș, pe care l-a susținut și când acesta se afla în închisoare. După ce a ieșit de la pușcărie, fiul vitreg al Elenei Udrea s-a aruncat în brațele frumoasei Monica Orlanda, care i-a oferit un copil.

Apoi, Gina l-a găsit pe Smiley, iar de atunci sunt împreună.

ADVERTISEMENT