Life

Gina Pistol și-ar dori să revină la Asia Express. Reacția neașteptată a lui Smiley

Gina Pistol a sugerat că și-ar dori să revină la Asia Express. Smiley a avut o reacție neașteptată
26.09.2021 | 13:41
Gina Pistol siar dori sa revina la Asia Express Reactia neasteptata a lui Smiley
ADVERTISEMENT

Cei doi au denit părinții unei fetițe în luna martie a acestui an. De când a născut, Gina Pistol a preferat să-și lase de o parte cariera profesională și să se ocupe în totalitate de îngrijirea micutei Josephine.

Smiley și partenera sa de viață sunt foarte activi în mediul online. Aceștia au dezbătut, în cadrul podcastului „8, 8 și ceva, FIX”, ideea ca blondina să se întoarcă în televiziune.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și-ar dori să revină la Asia Express. Reacția neașteptată a lui Smiley

Înainte să devină mamă, Gina Pistol era prezentatoarea emisiunilor „Asia Express” și „Chefi la cuţite” . Smiley a întrebat-o dacă și-ar dori să revină la cârma primeia dintre ele.

Smiley: „Te-ai mai întoarce la Asia Express?”.

Gina Pistol: „Mă mai lași?”

Smiley: „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Totodată, Gina a povestit și că a trecut prin momente tare dificile după naștere. Ea a explicat că prima lună a fost cea mai grea și că a plâns mult.

ADVERTISEMENT

„Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori. Ești un pic dezorientată, cel puțin în prima lună,” i-a spus ea lui Smiley.

„Mi-era drag copilul, dar nu simțeam cum simțeai tu, eu eram și cu operația. Prin ce trece femeia în prima lună e foarte greu de explicat,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Josephine, vedetă pe internet, chiar dacă nimeni nu i-a văzut chipul

Fetița celor doi este prezentă în majoritatea postărilor mamei sale. Cu toate acestea, internauții nu au văzut chipul micuței până în prezent.

Recent, Gina Pistol a cucerit rețelele de socializare cu un clip în care Josephine dansează pe o melodie a tatălui său. Clipul a fost distribuit și de Smiley și a topit inimile fanilor.

ADVERTISEMENT

Nici de data aceasta nu s-a putut vedea fața micuței. Cei doi părinți au explicat anterior că nu vor s-o expună pe micuță.

În schimb, Gina Pistol a povestit cu cine seamănă micuța. Blondina a spus că sunt momente în care i se pare că trăsăturile sunt moștenite de la Smiley, dar și clipe în care Josephine ar semăna cu ea: „sunt momente când seamănă cu mine și momente când seamănă cu Andrei. E o fetiță foarte simpatică, cred că o să fie foarte haioasă”.

ADVERTISEMENT