Life

Gina Pistol și Rona Hartner, duet neașteptat la un eveniment. Cum a fost surprinsă prezentatoarea de la Chefi la cuțite

Gina Pistol și Rona Hartner au susținut un duet neașteptat la un eveniment recent. Iată cum a fost surprinsă prezentatoarea de la Chefi la cuțite pe scenă!
30.08.2022 | 22:00
Gina Pistol si Rona Hartner duet neasteptat la un eveniment Cum a fost surprinsa prezentatoarea de la Chefi la cutite
Gina Pistol și Rona Hartner, duet neașteptat la un eveniment. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a cântat alături de Rona Hartner la un eveniment și a postat clipuri video pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a fost surprinsă într-o ipostază rară.

Gina Pistol și Rona Hartner, duet neașteptat la un eveniment

Smiley și Gina Pistol au fost prezenți la ziua de naștere a lui Jo, alături de alți artiști cunoscuți din România.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 și-a făcut curaj și a urcat pe scenă alături de Rona Hartner, care a fost și ea invitată la petrecere. Cele două au interpretat celebra melodie a Mariei Tănase, “Cine iubește și lasă”.

Toată lumea a fost surprinsă să o vadă într-o asemenea ipostază pe prezentatoarea de la Chefi la cuțite, mai ales că nu obișnuiește să cânte prea des în public.

ADVERTISEMENT
Gina Pistol Rona Hartner
Gina Pistol a cântat alături de Rona Hartner. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Gina Pistol a cântat alături de Smiley la un concert

Nu a fost pentru prima dată când Gina Pistol a interpretat o melodie în public. La finalul lunii mai, Smiley a susținut un concert la Sala Polivalentă, iar pe scenă au urcat mai mulți artiști.

La un moment dat, cei din public au fost plăcut surprinși atunci când pe scenă a urcat și Gina Pistol, care a interpretat o melodie alături de îndrăgitul artist.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că a avut mari emoții înainte să urce pe scenă. Gina Pistol a fost fericită să vadă atâtea reacții pozitive din partea fanilor.

“Am făcut-o și pe asta. Ce să mai zic…înainte să urc pe scenă mă gândeam, având un gol imens în stomac, mă gândeam: ‘Cum era, mă, versul? Ce venea după?’.

ADVERTISEMENT

Nu pentru că aș avea pretenții de cântăreață (cu toate că acasă, la duș, cânt foarte bine), dar nu voiam să stric acest moment. (…)

Vă mulțumesc pentru că ați fost MI-NU-NAȚI! Iar tu, @smiley_omul, tu ai fost FABULOS! Felicitări tuturor artiștilor care au urcat, aseară, pe scenă!

Felicitări oamenilor din spatele scenei, care au muncit pentru acest spectacol!”, a transmis Gina Pistol pe rețelele sociale.

De asemenea, Gina Pistol le-a mulțumit fanilor care i-au trimis cadouri lui Josephine.

ADVERTISEMENT