Life

Gina Pistol și Smiley aniversează un an de căsnicie. Mesajul emoționant postat de vedetă

Ce au declarat Gina Pistol și Smiley după un an de căsnicie. Gina Pistol a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
27.05.2024 | 15:28
Gina Pistol si Smiley aniverseaza un an de casnicie Mesajul emotionant postat de vedeta
Gina Pistol și Smiley aniversează un an de căsnicie. Foto: Facebook.com/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sărbătoresc un an de căsnicie. Ce au declarat aceștia, la un an după nuntă? Gina Pistol a postat un mesaj emoționant.

Gina Pistol și Smiley aniversează un an de căsnicie

Gina Pistol și Smiley au ajuns în fața altarului pe 27 mai 2023 și au devenit, în mod oficial, soț și soție! Astăzi, cei doi aniversează un de căsnicie, iar Gina a postat un mesaj special cu acestă ocazie.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele anul trecut, într-un cadru de poveste. Nunta lor a fost considerată una dintre cele mai elegante din showbiz și a avut loc într-un restaurant de la marginea Bucureștiului, aproape de pădure.

După un an de la marele eveniment, Gina Pistol a împărtășit un mesaj emoționant pe Instagram, alături de o imagine din ziua nunții: ”Să avem înțelepciune, că iubirea o avem de mult”.

ADVERTISEMENT

Smiley: ​„A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat.”

Cei doi au făcut pasul cel mare la doi ani după ce fiica lor, Josephine, a venit pe lume. De atunci, ei și-au creat numeroase amintiri minunate alături de fetița lor, au călătorit prin toată lumea și au ascultat mai multă muzică pentru copii.

​„A trecut deja un an?! Mie nu mi se pare nimic schimbat. E la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie. Noi suntem la fel unul față de altul. De fapt, cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi”, a declarat Smiley, în cadrul unui interviu acordat pentru Ok Magazine.

ADVERTISEMENT

Smiley a mărturisit că nu a simțit o schimbare anume după ce au semnat actele de căsătorie. Sentimentele lui pentru Gina au rămas la fel de puternice.

„Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act. Relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și, în mod normal, sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a mai spus artistul.

ADVERTISEMENT

Smiley a recunoscut că Gina este femeia perfectă pentru el și se declară la fel de îndrăgostit ca în prima zi. Dintre toate calitățile frumoasei prezentatoare, Smiley apreciază în mod special simțul umorului pe care aceasta îl deține.

„Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună. Cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este!”, a povestit Smiley, conform Protv.ro.

ADVERTISEMENT