Life

Gina Pistol și Smiley, mărturisiri despre viața de părinți: „Nu am mai dormit de doi ani”

Gina Pistol și Smiley au vorbit despre ipostaza de părinți și au mărturisit că au probleme cu somnul. Gina Pistol este cea mai afectată de acest aspect, ea fiind cea care o hrănește pe Josephine.
07.06.2022 | 08:13
Gina Pistol si Smiley marturisiri despre viata de parinti Nu am mai dormit de doi ani
Gina Pistol și Smiley, mărturisiri despre viața de părinți. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au povestit cum își petrec diminețile alături de fetița lor. Josephine a crescut și se trezește des noaptea, astfel că programul părinților ei începe odată cu trezirea sa.

Smiley are un ritual special alături de fiica sa

Smiley a recunoscut că Gina Pistol este cea care se trezește mereu noaptea pentru a avea grijă de fetiță și pentru a o hrăni. Totuși, nici artistul nu neglijează rolul de părinte și petrece mereu timp cu fetița lui.

ADVERTISEMENT

Invitat la podcastul de la Pro FM alături de partenera sa, Smiley a dat detalii despre viața de proaspeți părinți.

Astfel, artistul a spus că se trezește în jur de ora 7 dimineața și se joacă cu fetița lui.

„Pentru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7 sau 7 și jumătate când se trezește ea și stăm împreună, citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm, toate acasă. Eu petrec în fiecare dimineață timp cu ea”, a povestit cântărețul.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mărturisiri din viața de mamă

Josephine se trezește des noaptea, motiv pentru care Gina Pistol a recunoscut că are probleme cu somnul și a spus că nu a mai dormit bine de doi ani.

Înainte, lucrurile erau mai ușoare pentru Smiley și Gina Pistol, dar salturile de creștere o fac pe fetița lor să se trezească mereu, la un interval de circa trei ore.

ADVERTISEMENT

Da, se trezește des noaptea. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8 și jumătate seara și cânta singură, nu știu ce fredona acolo, și adormea singură, dormea până dimineața.

Odată cu salturile de creștere a fost dată peste cap și se trezește acum și la trei, trei ore și jumătate.

ADVERTISEMENT

Eu n-am mai dormit de aproape doi ani de zile”, a spus și Gina Pistol.