Life

Gina Pistol și Smiley, noi detalii despre nunta lor. Ce ținute vor purta viitorii miri?

Gina Pistol și Smiley au oferit noi informații despre nunta lor, care va avea loc în curând. Cum se vor îmbrăca viitorii miri la eveniment? 
19.05.2023 | 20:19
Gina Pistol si Smiley noi detalii despre nunta lor Ce tinute vor purta viitorii miri
Când se vor căsători Gina Pistol și Smiley. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Cei doi își doresc să fie totul impecabil, încât să se bucure de un eveniment așa cum și l-au imaginat dintotdeauna. Inclusiv ținutele lor sunt bine alese. Cum se vor îmbrăca în ziua cea mare?

Cum se vor îmbrăca Gina Pistol și Smiley în ziua nunții lor. Fosta prezentatoare de la Antena 1 va purta două rochii

Viitorii miri își vor oficializa relația pe data de 27 mai, după o perioadă în care mulți fani ai lor s-au întrebat când vor merge și în fața altarului, având în vedere că sunt de peste 7 ani un cuplu și au devenit de doi ani și părinții unei fetițe, pe nume Josephine.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol colaborează cu unii dintre cei mai iscusiți designeri, din țară, pentru a fi cât mai frumoși în ziua când își vor spune ”Da!” pentru totdeauna. Irina Voinea a dezvăluit că ambii se vor asorta, iar ea se va ocupa de realizarea unui costum pentru artist.

Concret, pe 27 mai, Smiley va fi văzut într-un costum de mire unic, caracterizat de culori deschise, ”ceva în care nu a mai apărut până acum”, conform dezvăluirilor designerului Irina Voinea, cu care Smiley interacționează de foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

”Se va asorta cu Gina. Având în vedere că el poartă foarte multe costume, prin prisma meseriei lui, a trebuit să îi facem ceva atipic, ceva în care nu a mai apărut până acum, ceva în care să se distingă acest costum de ginere și chiar am mers pe culori deschise.”, a dezvăluit Irina Voinea la Antena Stars.

Ce spune Gina Pistol despre rochiile sale

Referitor la Gina Pistol, ea a dezvăluit pe rețelele de socializare că va avea două rochii când se va căsători cu Smiley. Una va fi de mireasă, pe care o va purta la cununia civilă, după care la cea religioasă și în prima parte a petrecerii. În a doua parte a distracției va îmbrăca una de petrecere.

ADVERTISEMENT

”Intru să probez rochia. Nu de mireasă, cealaltă. (…) Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă pe care o să o port la cununia civilă, religioasă și în prima parte a petrecerii, după care o să am una de petrecere (…)

Voiam ceva să-mi fie foarte confortabil, să pot purta ciocate, că nu pot rezista toată ziua pe tocuri (…) Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Văzusem rochia pe Pinterest  (…)”, a dat din casă Gina Pistol, pe un Instastory.

ADVERTISEMENT

De altfel, designerul Irina Voinea a mai mărturisit pentru sursa menționată anterior că nunta Ginei Pistol cu Smiley va fi un eveniment în stil boho, în care lumea să se simtă relaxată. Despre rochia de mireasă a Ginei, Irina Voinea a spus doar că va fi delicată și elegantă.

ADVERTISEMENT