Life

Gina Pistol și Smiley, vacanță fără fiica lor, Josephine: ”Cred că merităm 4-5 zile singuri”

Gina Pistol și Smiley au plecat în concediu fără fetița lor, Josephine Ana. Cum se simt cele două vedete care pleacă pentru prima oară fără micuța lor.
22.08.2022 | 18:39
Gina Pistol si Smiley vacanta fara fiica lor Josephine Cred ca meritam 45 zile singuri
Gina Pistol și Smiley, în concediu fără fetița lor, Josephine. Cum se simt cei doi. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină le-a dezvăluit fanilor că a plecat în vacanță fără fiica sa de când a devenit mamă în martie 2021. Vedeta de la Antena 1 se bucură de câteva zile libere alături de iubitul ei, dar mărturisește că se gândește constant la copil.

Gina Pistol și Smiley, în concediu fără fetița lor, Josephine. Cum se simt cei doi

Gina Pistol și Smiley se bucură de primul concediu fără copil de când au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi au plecat în mai multe țări alături de fetiță, însă de această dată au decis să o lase acasă, în București.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a postat o imagine în care zâmbește cu gura până la urechi atunci când a plecat din țară, doar că ulterior dispoziția i s-a schimbat radical și a început să se gândească la Josephine.

„Cum e să stai fără Instagram?”, își întreabă Gina Pistol partenerul de viață, pe social media, în timp ce se plimbă. „Superb”, este răspunsul oferit de Smiley.

ADVERTISEMENT

„Acum e în vacanță… Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău… Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”, a adăugat blondina.

„Da, da”, completează moderatorul show-ului Românii au talent, care apare mai târziu într-o poză extrem de gânditor. Cu siguranță, vedeta se gândește la fiica sa și a prezentatoarei de la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley, din nou în vacanță

Gina Pistol și Smiley sunt din nou în vacanță, după ce în urmă cu o săptămână au plecat împreună cu fetița lor, Josephine Ana. De această dată cei doi parteneri de viață au decis să meargă singuri câteva zile.

De asemenea, concediul din luna august nu este unicul în care cele două vedete au fost însoțite de micuța lor. Copila a fost plimbată de celebrii săi părinți prin multe țări din întreaga lume încă din primele luni de viață.

ADVERTISEMENT

Micuța care are acum 1 an și jumătate este foarte activă și jucăușă. Fanii se bucură de fiecare dată de imaginile cu fetița blondinei, în ciuda faptului că Gina Pistol nu i-a arătat chipul până acum.

ADVERTISEMENT