Life

Video. Cum o ajută Smiley pe Gina Pistol în procesul de slăbire: „Suntem couple goals”

Gina Pistol a declarat război kilogramelor în plus și s-a pus pe slăbit. Alături îl are pe Smiley care, pentru a nu-și pierde motivația, a început să facă sport împreună cu ea.
24.01.2022 | 14:36
Video Cum o ajuta Smiley pe Gina Pistol in procesul de slabire Suntem couple goals
Smiley o susține pe Gina Pistol în procesul de slăbire. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol fac sport împreună. După ce a anunțat că vrea să slăbească și să își recapete formele de dinainte de sarcină, frumoasa prezentatoare s-a și apucat de antrenamente.

Părinții lui Josephine au demonstrat încă o dată cât de uniți sunt, iar Smiley a făcut public un filmuleț cu ei doi în timp ce fac sport împreună.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol se antrenează împreună

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din România. Au demonstrat de multe ori că sunt o familie unită și că se susțin unul pe celălalt pe toate planurile. O cresc împreună pe micuța Josephine, Gina a apărut în cel mai recent videoclip al cântărețului, iar, acum, el o ajută pe vedeta Antena 1 să nu renunțe la antrenamentele de sport.

Smiley a publicat un videoclip pe o rețea de socializare, unde a dezvăluit că el și Gina Pistol fac sport împreună. Îmbrăcați în haine lejere și vizibil obosiți, aceștia găsesc puterea de a zâmbi, semn că sportul face bine și trupului, și psihicului.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața, suntem împreună cu colega mea de sală din această dimineață. Ne antrenăm împreună. Mamă! Couple goals.”, a spus Smiley în filmulețul publicat pe Instagram.

Câte kilograme are Gina Pistol

După mai bine de 10 luni de la venirea pe lume  a fiicei sale, Gina Pistol își dorește să slăbească și să-și recapete silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.

ADVERTISEMENT

În acest sens, vedeta Antena 1 a început deja să țină o dietă și să facă sport. Iubita lui Smiley a dezvăluit că, în ultima lună de sarcină, cântărea 80 de kilograme.

Prezentatoarea Asia Express are în prezent 63 de kilograme, iar scopul său este să slăbească încă 10, pentru a ajunge la silueta ideală din punctul său de vedere.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram o fotografie de pe vremea în care avea un abdomen de invidiat și a recunoscut că asta e forma la care aspiră să ajungă. 

Pentru a-și atinge obiectivul, iubita lui Smiley a apelat la ajutorul uneia dintre cele mai cunoscute antrenoare de fitness din România, care i-a promis că vă arăta cum își dorește în doar 12 săptămâni.

ADVERTISEMENT