Life

De ce se certa Gina Pistol cu Smiley, după ce a devenit mamă: „Știi cât de frustrant e să vezi că partenerul își continuă viața liniștit?” / Video

Gina Pistol a vorbit despre rolul de mamă și despre greutățile pe care le-a întâmpinat, alături de Smiley, de când a venit pe lume fiica lor, micuța Josephine.
30.11.2021 | 13:53
De ce se certa Gina Pistol cu Smiley dupa ce a devenit mama Stii cat de frustrant e sa vezi ca partenerul isi continua viata linistit  Video
ADVERTISEMENT

Gina Pistol, actuala iubită a lui Smiley, a vorbit despre schimbările prin care a trecut din momentul în care a devenit mamă. Prezentatoarea s-a bucurat de perioada petrecută alături de fiica sa, Josephine, dar a avut parte și de momente grele. Invitată în podcast-ul lui Speak, fost concurent de la Asia Express, Gina Pistol făcut dezvăluiri despre rolul de mamă și despre cum arată viața ei acum, dar și relația cu Smiley.

Gina Pistol duce dorul emisiunilor pe care le prezenta

De când a devenit mamă, Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la toate proiectele pe care le avea. Iubita lui Smiley prezenta emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite”, însă Irina Fodor i-a luat locul în perioada în care aceasta a avut nevoie de concediu. Totuși, faptul că a fost nevoită să stea departe de camerele de filmat i-a displăcut destul de mult.

ADVERTISEMENT

Eu ca om activ, eu, ca femeie activă, simt nevoia să fiu acolo, chiar dacă este un proiect foarte greu care te obosește fizic și psihic, dar chiar mi-a fost dor.”, a declarat Gina Pistol în cadrul podcast-ului.

Gina Pistol, despre filmările pentru Asia Express: “Făceam hepatită numai la gândul că trebuie să merg la toaletă”

Deși susține că îi este dor de emisiunile pe care le prezenta, Gina Pistol a scos la iveală și părțile mai puțin plăcute de la filmările avute în India. Vedeta Antenei 1 spune că cel mai greu lucru i-a fost să se acomodeze cu toaletele publice din India, pe care trebuia să le folosească pe timpul zilei.

ADVERTISEMENT

În India, dacă tu ai o definiție pentru mizerie, acolo îți e distrusă. Ei înțeleg altfel mizeria. Eu și colegii mei eram nevoiți să folosim toalete publice. Știi ce înseamnă o toaletă publică? Eu făceam hepatită numai la gândul că trebuie să merg la toaletă. Trebuia să merg la toaletă de câteva ori pe parcursul unei zile și îmi venea să plâng. ”, a povestit Gina Pistol.

Gina Pistol: „Am 5 ore libere pe săptămână”

Rolul de mamă nu este întotdeauna unul ușor, tocmai de aceea Gina a simțit nevoia să îi explice prietenului său, Speak, la ce să se aștepte dacă va avea un copil în curând. Prezentatoarea spune că nu are foarte mult timp liber în timpul săptămânii și uneori are senzația că rămâne cu lucrurile neterminate.

ADVERTISEMENT

Din cauza traficului din Capitală, cele cinci ore pe care Gina le are la dispoziție, în momentul în care vine o prietenă să aibă grijă de fiica sa, devin insuficiente. Prezentatoarea consideră că toate activitățile pe care le avea înainte de a fi mamă sunt acum mult mai obositoare.

Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi”, susține Gina.

ADVERTISEMENT

„E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei”

Gina Pistol a vorbit pe larg și despre experiența de a fi mamă, dar și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în această perioadă. Prezentatoarea se mândrește cu faptul că are un copil destul de cuminte, dar care uneori are nevoie de mai multă atenție decât de obicei.

E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și vrea să meargă de-a bușilea prin casă, așa că trebuie să stai lângă ea tot timpul. Fiecare etapă care vine are greutățile ei. La început nu ești pregătită, după care nu știi ce se întâmplă. Îi ies dințișorii, altă distracție.  După ce trece perioada dințișorilor, sunt salturile de creștere și te întrebi de ce nu mai doarme copilul ca înainte.”, a povestit Gina.

Și pentru că Speak își dorește să devină tată în curând, Gina a încercat să îi explice acestuia prin ce proces va fi nevoită Ștefania să treacă după ce va naște. Printre multe altele, Gina l-a atenționat pe prietenul său cu privire la faptul că un copil va avea nevoie în fiecare dimineață ca părinții săi să aibă energie, chiar dacă nu au reușit să se odihnească.

Dimineața copilul te ia de nou, nici nu îi pasă că nu ai dormit și trebuie să stai. Joaca-te, stai că se plictisește, joacă-te altceva. Dar e un copil foarte cuminte, nu îl dau înapoi, îl opresc pe ăsta.”, a adăugat Gina Pistol.

Gina i-a simțit lipsa lui Smiley: “Știi cât de frustrant e să vezi că partenerul își continuă viața liniștit?”

Gina Pistol povestește că partenerul ei de viață a făcut tot posibilul să o ajute cu micuța Josephine. Artistul și-a luat câteva săptămâni libere în momentul în care a devenit tată, însă, la un moment dat, a fost nevoit să revină la contractele pe care le avea de onorat. Acela a fost unul dintre cele mai critice momente pentru Gina, deoarece avea parte de mici atacuri de panică sau anxietate.

Dacă Smiley reușea să își continue liniștit viața la studio alături de alți artiști și seara se întorcea acasă plin de energie, Gina nu se putea bucura de aceleași privilegii, după cum susține chiar ea. Prezentatoarea avea momente în care își vărsa nervii pe iubitul său, însă după își cerea iertare imediat.

Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit?”, i-a spus Gina lui Speak.

ADVERTISEMENT
Tags: