Life

Gina Pistol i-a impus o condiție-cheie lui Smiley. S-a aflat și de ce s-a despărțit de Marius Moga

Gina Pistol i-a impus o condiție-cheie lui Smiley, despre care artistul a vorbit în cadrul unui podcast. De asemenea, cântărețul a dezvăluit motivul rupturii de Marius Moga.
02.03.2022 | 06:42
Gina Pistol ia impus o conditiecheie lui Smiley Sa aflat si de ce sa despartit de Marius Moga
Ce condiție-cheie i-a impus Gina Pisotl lui Smiley și care a fost motivul rupturii de Marius Moga? Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley a dezvăluit ce condiție-cheie i-a impus partenera lui, Gina Pistol. De asemenea, s-a aflat și motivul “despărțirii” dintre prezentatorul de la Românii au talent și Marius Moga, cu care a colaborat în trecut.

Gina Pistol i-a impus o condiție-cheie lui Smiley

Cântărețul este împreună cu Gina Pistol de ani buni, iar în martie 2021 s-a născut Josephine, primul lor copil. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.

ADVERTISEMENT

Smiley a dezvăluit că motivul pentru care nu se bărbierește este pentru că iubita lui i-a impus această condiție. Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite nu-l primește altfel acasă pe partenerul ei.

“Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primește altfel acasă. Mi-am tuns barba și nu m-a mai recunoscut.”, a spus Smiley în podcastul lui Horia Brenciu, “Lucruri simple”.

ADVERTISEMENT

Motivul rupturii dintre Smiley și Marius Moga

Smiley și Marius Moga au început să colaboreze la începutul anilor 2000, acesta din urmă fiind unul dintre cei mai apreciați compozitori, mai ales la vremea respectivă.

În acea perioadă, Smiley făcea parte din trupa Simplu și recunoaște că Marius Moga a contribuit la ascensiunea grupului muzical.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Smiley și-a început cariera solo, iar relația cu îndrăgitul compozitor s-a răcit, lucru pe care juratul de la Vocea României l-a recunoscut.

Iubitul Ginei Pistol a dezvăluit că orgoliul a fost motivul care a dus la ruptura dintre el și Marius Moga. În plus, cei doi aveau viziuni diferite asupra muzicii.

ADVERTISEMENT

“Moga a fost un tip foarte important în viața mea atunci când am început să lucrez cu Simplu, pentru că el a fost primul compozitor cu care am lucrat și care, cumva, mi-a dat șansa să lucrez în studio și să aflu mai multe decât știam în momentul ăla, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit și de aici ne-am cam separat noi cumva.

Noi ne-am separat și într-un moment în care eram foarte tineri și, ca toți tinerii, eram ambițioși amândoi, egoiști amândoi și foarte orgolioși!

Eu nu mai sunt atât de orgolios, nu simt că mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competiție, sunt mult mai liber, mult mai înțelept!”, a dezvăluit Smiley în podcastul găzduit de Horia Brenciu.

ADVERTISEMENT